ČUČAO U ORMARU DA UHVATI ŽENU U PREVARI, PONEO I KAMERU: Kad je čuo kako STENJE, pao mu MRAK na oči!
Svađa, Foto: Horázný Josef, Štěrba Martin / ČTK / Profimedia

bračni jadi

ČUČAO U ORMARU DA UHVATI ŽENU U PREVARI, PONEO I KAMERU: Kad je čuo kako STENJE, pao mu MRAK na oči!

Jedan muškarac se krio u ormaru ne bi li uhvatio ženu u prevari, ali stvari se nisu odvijale onako kako je očekivao

Objavljeno:

Kako da znate da vas partner vara? Postoji bezbroj načina da otkrijete prevaru, samo je pitanje da li želite da znate da ste izigrani. O razlozima i načinima na koje varaju muževe, žene su ponekad otkrivale na forumima, anonimno učestvujući u diskusijama. Neke su bile brutalno iskrene, bez imalo stida su pričale kojim trikovima se služe kada varaju partnere, ali retko su pričale kako su ih muževi "proveravali", pa i uhvatili na delu i šta se potom desilo.

Scenario koji većina zamišlja u ovom slučaju je krajnje filmski - ljubavnika koji se krije u ormaru dok žena pokušava da obrlati muža lažima i objašnjenjima zašto je ničim izazvano golišava, a drugi je da ih prevareni suprug uhvati u "akciji" i napravi haos. A pre svega, kako da potvrdite sumnje, kako da budete sigurni da vas partner vara?

Najstarija metoda špijuniranja i otkrivanja prevare

Jedan ljubomorni Italijan je pribegao najstarijim detektivskim metodama - odlučio je da špijunira svoju ženu iz ormara u spavaćoj sobi. Bio je ubeđen da ga vara pa je čekao sklupčan u tesnom ormaru, ali stvari se nisu završile kako je očekivao...

Incident se desio u januaru pre par godina kada je ovaj muškarac iz Viljafranke di Verone najavio supruzi da ide na posao i da će dugo biti odsutan od kuće, pokušavajući na taj način da je prevari i navede da napravi "grešku". A desilo se da zapravo nije ni izašao iz kuće, već se sakrio u ormaru u spavaćoj sobi, očekujući da uhvati nevernicu na delu, preneo je Corriere della Sera.

Rasprava, Svađa
foto: Profimedia

Italijan je vio apsolutno siguran da se njegova lepša polovina viđa sa drugim muškarcem, pa je poneo i telefon i uključio kameru kako bi fotografisao preljubu. Kada je žena stigla s posla kući, muškarac je čuo nekoliko zvukova, neko komešanje i uzdahe, ali ih nije razaznao, nije bio siguran šta znače. Svakako, uzdasi su mi sugerisali da je "akcija" počela.

Razjaren je brže-bolje izleteo iz ormara škljocajući telefonom, da bi ubrzo shvatio šta se zapravo dešava u spavaćoj sobi. Umorna žena, koja je pobacala stvari na pod i time napravila buku, sedela je na krevetu masirajući umorna stopala i uzdišući. Od ljubavnika - ni traga ni glasa!

Ljubomoru skupo platio

Džaba je Italijan pokušao da se opravda, žena je ubrzo zatražila razvod, a nije se zaustavila na tome. Čak je i podnela prijavu protiv (sada već bivšeg) muža, optužujući ga, između ostalog, za uznemiravanje i pretnje. Kako prenose italijanski mediji, sud u Veroni je ovog ljubomorka osudio na godinu i šest meseci zatvora sa mogućnošću uslovnog otpusta, a morao je čak da isplati ženi obeštećenje u iznosu od 5.000 evra.

Bonus video:

01:44

PRIJAVIO SAM SE I NAŠAO LJUBAV ŽIVOTA Stefan traži da im DRAGANA MIRKOVIĆ bude kuma! Bogdanka stidljivo: Gledaju mama i tata!

(Espreso/Mondo/Preneo D.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.