"SAMO JE POČEO DA SE SMEJE...": Otac koji je ubio šuraka Albanca koji mu je silovao ćerku otkrio nove MUČNE DETALJE
Foto: Društvene mreže

HOROR

"SAMO JE POČEO DA SE SMEJE...": Otac koji je ubio šuraka Albanca koji mu je silovao ćerku otkrio nove MUČNE DETALJE

On je istražnom sudiji pričao o odnosu sa šurakom i njegovom porodicom, a zatim je opisao i kako se zločin dogodio

Objavljeno:

Otac (50) koji je ubio šuraka Albanca nakon što je saznao da mu je godinama silovao ćerku, u ponedeljak je saslušan u Tužilaštvu.

On je istražnom sudiji pričao o odnosu sa šurakom i njegovom porodicom, a zatim je opisao i kako se zločin dogodio.

"Vikao sam jer mi je silovao dete, a on mi se rugao. Dolazio mi je u kuću, pomagala sam mu finansijski, a on je uništio moje dete i naš život", rekao je pedesetogodišnjak.

Osumnjičeni za ubistvo je zatim opisao noćnu moru koja je počela 7. januara kada ga je pozvala gazdarica stana u kom živi njegova ćerka tokom studija i obavestila ga da kirija nije plaćena. "Moja ćerka je bila kod njene sestre u Volosu. Kada sam je pozvao i pitao o čemu se radi, nisam dobio odgovore", kazao je on.

Tada je odlučio da ode kod nje i popriča sa ćerkom uživo.

"U razgovoru mi je otkrila da joj je novac uzela osoba koja ju je ranije seksualno zlostavljala. Rekla mi je da joj ta osoba preti da će objaviti njene fotografije ukoliko mu ne da novac", rekao je otac.

On je zatim dodao da ćerka u početku nije želela da mu otkrije o kome se radi.

"Podržao sam je, stao sam uz nju. Ni na kraj pameti mi nije bilo da je to neko iz našeg bliskog kruga. Tražio sam joj da podnese tužbu i da krene na terapije kod psihologa. Kadfa mi je to rekla osećao sma se kao da sam izgubio tlo pod nogama. Sebe sam krivio jer nisam shvatio šta se dešava i što je moje dete sa tako malo godina doživelo tako nešto. Postao sam opsednut tim saznanjima", nastavlja svoju ispovest u Tužilaštvu.

Prošlog utorka ćerka mu je konačno otkrila o kome se radi.

Grčka
foto: Društvene mreže

"Nisam mogao da izdržim. Napustio sam Volos i vratio se u Argalasti. Nisam mogao da izdržim, želeo sam da mi on kaže zašto je to uradio. Sa sobom sam poneo pušku jer sam znao kakav je moj šurak bio u prošlosti. Nisam ga ja zvao jer nismo previše bili u kontaktu, naterao sam suprugu da ga pozove i kaže da mu je potrebna pomoć oko menjanja probušene gume na autu kod ulaza u Volos", rekao je otac.

Kada je 33- godišnji Albanac stigao na dogovoreno mesto, parkirao se sa suprotne strane ulice. Prešao je ulicu i došao je do šuraka.

"Vikao sam i pitao ga zašto je silovao i uništio moju ćerku. Video je da kod sebe imam oružje, ali nije želeo ništa da mi objasni. Samo je počeo da se smeje.

On je zatim ispričao da je nakon toga otišao kod ćerke, rekao joj šta se dogodilo, a onda je otišao u kancelariju svog advokata.

"Ja sam sam pozvao policiju i ispričao šta se dogodilo, a onda sam se predao", rekao je otac tokom saslušanja.

Osumnjičeni je juče pušten da se brani sa slobode.

Bonus video:

01:10

KO SU PROFLAJERI I DA LI MOGU SPREČITI UBISTVO?

(Espreso/ Telegraf/ Marija Milutinović/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.