"NIJE BIO DOBAR OTAC, TRPELA SAM GA GODINAMA": Ubio šuraka Albanca jer mu je silovao dete, SAD ŽENA NEĆE DA GA VIDI
Muškarac koji je ubio šuraka, Foto: Društvene mreže

novi detalji

"NIJE BIO DOBAR OTAC, TRPELA SAM GA GODINAMA": Ubio šuraka Albanca jer mu je silovao dete, SAD ŽENA NEĆE DA GA VIDI

Sestra ubijenog Albanca, koja sa osumnjičenim za ubistvo ima dete, kaže da "njen muž nije dobar otac i da je ostavljao decu da bi išao u lov"

Objavljeno: 08:15h

Supruga muškarca (50), koji se tereti da je ubio svog šuraka Albanca (33) kada je saznao da mu je godinama silovao ćerku, ne želi da poseti svog muža u zatvoru i odbija da poveruje da je njen brat bio silovatelj.

Jezivo ubistvo dogodilo se u utorak ujutru u Grčkoj, a nakon što je otac od svoje ćerke (18) saznao da ju je njegov šurak, otac njene maćehe, silovao i ucenjivao.

Prema rečima devojčice, seksualno zlostavljanje je počelo pre 9 godina, kada je imala 12 "ujak" ju je prvi put silovao, i nastavio to da radi. Poslednjih meseci joj je stalno tražio pare, ucenjujući je fotografijama i snimcima koje je napravio tokom svog iživljavanja.

Kada je otac za to saznao, odlučio je da ga ubije. Iscenirao je da je imao kvar na kolima i pozvao je svoju suprugu da joj kaže da "pošalje brata da mu pomogne". Kada je šurak stigao, prvo su se posvađali, onda ga je udario kundakom puške po glavi i na kraju u otimanju oko oružja upucao.

Sestra žrtva i supruga osumnjičenog za ubistvo kaže da nije bila u kontaktu sa mužem od kobnog dana.

Ona je za grčke medije rekla i da ne veruje da je njen brat uradio ono za šta ga devojčica optužuje. Upitana da li će posetiti svog supruga u pritvoru, odgovorila je da neće.

Ističe da i dalje ne može da shvati šta se dogodilo i da ne zna kako dalje posle svega.

"Šta god da se dogodilo, on nije smeo ovo da uradi.... Šta god da je bilo, postoji zakon, on nije smeo ovo da uradi... Mi imamo ćerku, koja sad ima 10 godina", rekla je žena osumnjičena za ubistvo Albanca.

Ubijeni Albanac
Ubijeni Albanacfoto: Društvene mreže

Za svog supruga se udala nakon što je ostao udovac i podizala je i njegove tri ćerke iz prvog braka.

"Ništa nisam znala. Ovaj zločin koji je moj muž uradio nije smeo... Niko nema pravo da ubije nikoga... Trpela sam sve ove godine, odgajala sam njegovu decu. Njegova ćerka je dolazila kući dva puta nedeljno. Ne verujem da joj je moj brat išta uradio“, rekla je žena.

Ona tvrdi da njen muž "nije tako dobra osoba", te da ga je "trpela godinama".

"On nije dobra osoba. Mnogo laže, ekspert je za to. Ja koja sam živela sa njim sam to shvatila posle nekog vremena. Lako se razljuti... Nije bio ni dobar otac, ostavljao je svoju decu i išao bi da lovi svinje. Govorila sam mu, ali nije hteo da sluša", tvrdi žena osumnjičenog i sestra žrtve.

Međutim, meštani sela Argalasti, gde porodica živi, za oca koji je ubio šuraka govore da je "tih, miran, vredan i porodičan čovek".

"Išao je da nadniči da bi prehranio veliku porodicu, koju je stvorio u dva braka", pričaju meštani sela i dodaju da njihovom komšiji nije bilo lako.

"Ima je tu tragediju da je mlad ostao bez žene, sa tri devojčice. Mučio se da ih othrani i iškoluje. Osnovao je novu porodicu, sa novom ženom dobio dete...", pričaju meštani.

Policija istražuje čitav slučaj, a navodno su na veštačenje odneti i telefoni devojčice koja tvrdi da je bila silovana, kao i telefon ubijenog Albanca, u kojima su navodno fotografije i snimci zlostavljanja.

Otac je u pritvoru i čeka se njegovo dalje saslušanje.

Bonus video:

00:09

Ubistvo u Brazilu

(Espreso / Telegraf / Prenela: J.N.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.