POHOTNA NASTAVNICA BILA U VEZI SA UČENIKOM: Pronašli SKANDALOZNE poruke u telefonu, a imali su ODNOSE i u... (FOTO)
Hejli Nikel Klifton, Foto: PrintScreen/ Facebook/ Garden Ridge Police Department

nasilje

POHOTNA NASTAVNICA BILA U VEZI SA UČENIKOM: Pronašli SKANDALOZNE poruke u telefonu, a imali su ODNOSE i u... (FOTO)

Nastavnica Hejli Nikel Klifton (26) uhapšena je i optužena pod sumnjom da je silovala tinejdžera

Objavljeno: 23:54h

Nastavnica matematike iz SAD uhapšena je i optužena za silovanje učenika (16). U međuvremenu je uhapšen i otac tinejdžera koji se sumnjiči da je znao za njihovu vezu.

Nastavnica Hejli Nikel Klifton (26) optužena je za ugrožavanje dobrobiti deteta, za silovanje drugog stepena, seksualni odnos sa učenikom i zlostavljanje deteta četvrtog stepena. Otac dečaka optužen je jer je dozvolio svom maloletnom sinu da ima odnose sa svojom nastavnicom.

U sudskim dokumentima se navodi da su nastavnica i učenik, čiji identitet nije saopšten, odnose imali i u školi.

Osoba koja je u školi zadužena za ljudske resurse prijavila je ovaj slučaj policiji, a nakon što je jedan učenik iz odeljenja pokazao fotografije na kojima se vidi kako njegov drug ima ogrebotine na leđima.

Taj drug je zatim rekao da je te ogrebotine zadobio tokom odnosa sa svojom nastavnicom.

Policija je 8. decembra po prijavi došla u školu i razgovarala sa nastavnicom. Uvidom u njen telefon pronašli su poruke koje potvrđuju da je bila u vezi sa 16- godišnjim učenikom.

Učenik koji je prijavio slučaj ispričao je da je nastavnica Hejli bila previše "prijateljski nastrojena prema učenicima, kao i da je nekoliko puta bila neprikladno odevena".

U prijavi je navedeno da je Hejli često nosila uske i dekoltirane košulje, a navodno joj je i uprava škole zamerala što je bila previše bliska sa đacima.

Hejli je prošlog petka uhapšena nakon što je iz Misurija pobegla u Teksas.

Učenik koji je prijavio Hejli rekao je da je kada je saznao za vezu, otišao do oca svog druga koji mu je navodno rekao da je svom sinu dozvolio vezu i da bi lagao za svoje dete ukoliko je to potrebno.

U sudskim dokumentima se navodi da je otac znao za vezu svog sina i 26-godišnje nastavnice i umesto da prijavi slučaj školi i policiji, on ih je prikrivao.

Bonus video:

00:31

Nastavnica preti đacima u Vrčinu

(Espreso/ Telegraf.rs/ M.M/ Prenela V.A)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.