NASTAVNICA MARIJANA (34) ZAVODILA DEČAKE GODINAMA: Sve je priznala, isplivali GADNI DETALJI
Marijana Rosi, Foto: printscreen Instagram/Adriano Volpentesta

UŽAS

NASTAVNICA MARIJANA (34) ZAVODILA DEČAKE GODINAMA: Sve je priznala, isplivali GADNI DETALJI

Riosi je bila verena kada je prvi put srela jednog od pomenutih đaka u septembru 2016. godine

Objavljeno:

Nastavnica iz Kanade osuđena je na četiri godine zatvora zbog odnosa sa đacima starosi 15 i 16 godina.

Marijana Riosi (34) je uhapšena prvi put pre pet godina, a u to vreme je predavala u katoličkoj srednjoj školi u oblasti Jork u Kanadi, prenosi Dejli star.

Ona je čitave četiri i po godine odbijala da prizna zločin, ali je konačno popustila i sve ispričala pred sudom.

Prema lokalnim medijima, Riosi je bila verena kada je prvi put srela jednog od pomenutih đaka u septembru 2016. godine. Radila je pola radnog vremena u drugoj školi pod imenom „Sveta Tereza“ ​​i uspostavila je odnos sa učenikom putem poruka.

Marijana je ispričala kako ga je zamolila za poljubac kao „rani božićni poklon“, a to se dogodilo dok ga je vozila kući. Onda su skrenuli u sporednu ulicu gde su se ljubili u kolima. Zatim je zvala dečaka da pomaže njenom bratu fotografu na venčanjima i ubrzo stupila u s*ksualne odnose sa njim.

Nekoliko meseci kasnije, Riosi se našla u svađi sa dečakom, pre nego što mu je u junu 2017. rekla da će, ako ne prestane da je kontaktira, reći njegovim roditeljima i školskom odboru da je „maltretira“.

Ispostavilo se da se ona zapravo zaljubila u drugog učenika kada je počela da predaje fotografiju u školi „Kardinal Karter“.

Zamolila ga je da joj pomogne da „uđe u formu“ za jednu svadbu u leto 2018. i pa je počela da mu šalje svoje slike, uključujući i jednu u toplesu dok se sunča. Kao i sa prethodnim dečakom, sastajala bi se sa njim u kolima u sporednim ulicama.

Ta veza je prekinuta kada je učenik čuo glasine da se viđa sa trećim đakom, a Riosi mu je navodno rekla da će se „ubiti“ ako javnost sazna. Ova izjava nije potvrđena na sudu.

Policija se umešala i pretresom Marijaninog automobila je otkrivena sperma jednog od tinejdžera na suvozačevom sedištu kao i šal sa genetskim materijalom u prtljažniku.

Obelodanjene su i poruke koje je Marijana slala jednom od učenika sa komentarima poput „Volim te“ i „Ne mogu da živim bez tebe“. Ukupno je par razmenila 15.500 poruka sa njima.

Bonus video:

04:03

Da li će pedofilija biti implementirana kao seksualno opredeljenje?

(Espreso / Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.