MINISTAR ODBRANE SAD U BOLNICI: Otkriveno zašto je HOSPITALIZOVAN
Lojd Ostin, Foto: Profimedia

BOLESTAN

MINISTAR ODBRANE SAD U BOLNICI: Otkriveno zašto je HOSPITALIZOVAN

Pentagon je u petak saopštio da je Ostin hospitalizovan u vojno-medicinskom centru 1. januara, te da je i dalje na lečenju

Objavljeno: 20:49h

Ministar odbrane SAD Lojd Ostin, koji je nedavno hospitalizovan, leči se od raka prostate, navodi se u saopštenju vojnog medicinskog centra Volter Rid.

U saopštenju bolnice se navodi da je kod Ostina rak otkriven početkom decembra prošle godine. On je podvrgnut "minimalno invazivnoj hirurškoj proceduri", 22. decembra.

"Bio je pod opštom anestezijom tokom ove procedure. Sekretar Ostin se bez problema oporavio od operacije i vratio se kući sledećeg jutra. Rak prostate mu je rano otkriven, a prognoza je odlična“, navodi se u saopštenju.

Podsetimo, Pentagon je pre nekoliko dana saopštio da je ministar odbrane u bolnici, ali nisu naveli više detalja. Pentagon je u petak saopštio da je Ostin hospitalizovan u vojno-medicinskom centru 1. januara, te da je i dalje na lečenju.

Bonus video:

02:46

SRPSKI NAUČNICI U OTPADU TRAŽE LEK ZA RAK! Kora od banane i bajati mesni narezak mogli bi da postanu deo REVOLUCIONARNIH LEKOVA

(Espreso/Telegraf/I.N./Prenela: N.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.