TRAMPOVA SNAJA U NIKAD VRELIJEM IZDANJU: Šlic je SKANDALOZNO BEZOBRAZAN, a bujno POPRSJE samo što ne... (FOTO)
Lara Tramp, Foto: Julia Nikhinson - CNP / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

AU!

TRAMPOVA SNAJA U NIKAD VRELIJEM IZDANJU: Šlic je SKANDALOZNO BEZOBRAZAN, a bujno POPRSJE samo što ne... (FOTO)

Haljina na snaji Donalda Trampa je izazovna po skoro svakom detalju

Objavljeno:

Snaja bivšeg američkog predsednika Donalda Trampa dočekala je novu 2024. u prilično izazovnoj haljini. Kako se ranije drugačije oblačila, možda je novogodišnjim izdanjem najavila promenu modnog pravca, što je inače Ivanka Tramp već učinila pa je poslovne elegantne komplete zamenila mini- haljinama i odeći po poslednjem trendu. Modni izbor Lare Tramp izazvao je dosta kritika na njenom Instagram profilu gde je prikazala svoj stajling.

Haljina na snaji Donalda Trampa je izazovna po skoro svakom detalju. Dizajnerima nije bio dovoljan dekolte V izrezarkoji seže do pumpa pa su dodali i šlic koji dopire i do iste tačke, malo je nedostajalo da Lara Tramp ovim izdanjem nadmaši najprovokativnije "gole haljine".

Lara Tramp svakako može da nosi ono što se njoj dopada, ali haljina ne samo da je van granice dobrog ukusa već je i potpuno "pase". Svetlucavi detalji i perje na rukavima pord pomenutog dekoltea i šlica doprineli su da njen stajling izgleda maksimalno KIČASTO.

"Ova haljina nije za tebe, vrati je u prodavnicu", "Ne mogu da verujem da se nije pogledala u ogledalo pre nego što je izašla iz kuće. Nisam stroga, ali postoji granica", glase komentri o izdanju Lare Tramp koja bi mogla da potraži neki modni savet od Melanije Tramp, poznate po fantastičnom stilu.

Lara Tramp je od 2014. u braku sa Erikom Trampom, imaju dvoje dece. Donald Tramp je sina Erika dobio u braku sa Ivanom Tramp, kao i ćerku Ivanku i sina Donalda Trampa juniora. Iza sebe ima brak sa Marlom Mejpls sa kojom ima ćerku Tifanu. Oženjen je Melanijom Tramp, dobili su sina Barona Trampa.

Bonus video:

01:01

TRAMP JE OSVEDOČENI MRZITELJ MUSLIMANA M. Kostić: Obe strane polažu prava na božju pomoć U RATU, a od OVOGA NAJVIŠE STRAHUJU

(Espreso/ Zena.blic/ Jelena Milenković/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.