OPERISAN MALIŠAN (2) KOG SU RODITELJI KRVNIČKI TUKLI I LEPILI MU USTA DA NE VRIŠTI: Surovo ga mučili zbog OVOGA?!
Roditelji iz Rumunije, Foto: PrintScreen/ YouTube/ PortalSM.ro

NASILJE NAD DECOM

OPERISAN MALIŠAN (2) KOG SU RODITELJI KRVNIČKI TUKLI I LEPILI MU USTA DA NE VRIŠTI: Surovo ga mučili zbog OVOGA?!

Mališanu su, između ostalog, gurali i vatu u usta i lepili lepljivu traku preko "da se ne dere dok ga biju".

Objavljeno:

Dvogodišnji dečak, kojeg su roditelji godinu dana brutalno zlostavljali, operisan je u bolnici u Rumuniji. Mališanu je, kako navode mediji, operisan nos, koji je najmanje jednom bio slomljen prilikom krvničkih batina koje je dobijao od roditelja.

Podsetimo, roditelji su uhapšeni 16. decembra na granici sa Rumunijom, a nakon što je rođak policiji dostavio snimke na kojima se vidi kako tuku, dave i muče dete, naočigled njegovog starijeg brata, koji ima svega četiri godine.

Bračni par iz regiona Satu Mare živi u Nemačkoj i tamo su poslednjih godinu dana surovo mučili mlađe dete "jer ga nisu želeli". Mališanu su, između ostalog, gurali i vatu u usta i lepili lepljivu traku preko "da se ne dere dok ga biju".

Nasilje
foto: Milena Anđela

Dete je udarano svuda po telu, zaključavano u orman, davljeno i na druge načine brutalno zlostavljano od prve godine života.

Roditeljima je nakon privođenja određen pritvor do 30 dana, na šta su oni uložili žalbu i tražili da budu pušteni da se brane sa slobode, što je, srećom, odbijeno.

O njihovom starijem sinu brigu je preuzeo Centar za socijalni rad, a očekuje se da će mališan biti smešten kod nekog od članova uže porodice, kada se završe sve istrage i ako se ustanovi da je to bezbedno okruženje za dete.

Nije poznato gde je tačno dvogodišnjak operisan, kao ni kako teče njegov oporavak.

Bonus video:

02:28

ZAŠTO RETKO ILI NIKADA NE PRIJAVLJUJU NASILJE NAD DECOM? Ivanović o zlostavljanju SEDMOMESEČNE BEBE za Kurir: Ovako su saznali

(Espreso/ Telegraf/ I.N./ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.