POBIO ŽENU I DECU STAROSTI OD DEVET MESECI DO DESET GODINA, PA KOMŠIJI REKAO... Cure detalji nezapamćenog zločina!
Foto: Ana Paunković

UŽAS NEDALEKO OD PARIZA

POBIO ŽENU I DECU STAROSTI OD DEVET MESECI DO DESET GODINA, PA KOMŠIJI REKAO... Cure detalji nezapamćenog zločina!

Njihova beživotna tela pronađena su na Božić, 25. decembra, u njihovom stanu u Mou, dok od Noe nije bilo ni traga ni glasa

Objavljeno:

Noa B. (33) uhapšen je u Francuskoj, nedaleko od Pariza, zbog sumnje da je 24. decembra ubio svoju suprugu i njihovo četvoro dece.

Njihova beživotna tela pronađena su na Božić, 25. decembra, u njihovom stanu u Mou, dok od Noe nije bilo ni traga ni glasa. Naime, njega su sigurnosne kamere snimile kako prethodno napušta zgradu u kojoj je živeo sa porodicom, a nakon što je, kako se sumnja, suprugu i dvoje dece izbo nožem, dok je bebu i drugog sina najverovatnije zadavio.

Policija je došla na poziv prijateljice ubijene Beatris (35), koja se zabrinula jer se dva dana nije čula sa njom. Obično bi je Beatris svakog jutra zvala već oko 7 sati, ali od Badnjeg dana od nje nije bilo ni traga ni glasa.

Prema pisanju medija, na Badnje veče je prvo ona otišla do Beatrisinog stana, jer je bio dogovor da "razmene hranu", ali niko nije otvarao vrata. Kasnije je poslala svog sina, da vidi da li je sve u redu sa Beatris i decom. Mladiću je navodno Noa tada rekao da svi spavaju. Veruje se da su u tom trenutku već bili mrtvi.

Kako komšinica i sutra nije uspela da se čuje sa Beatirs, uveče je ponovo sama otišla do stana da vidi šta se događa. Tada je bolje pogledala i ugledala krv na vratima i odmah pozvala policiju.

Policija je prvo kucala, pokušavala telefonom da dobije nekog, razmatrali su i ulazak kroz prozore, ali su roletne bile spuštene. Na kraju su zsoeku da uđu kroz prozor u spavaćoj sobi.

Francuska policija
foto: Profimedia

Tužilac je danas saopštio da je sinoć oko 21 sat u stanu pronađeno pet beživotnih tela - majka i njeno četvoro dece, starosti od devet meseci do 10 godina. Na konferenciji za novinare, javni tužilac u Mou je objasnio da su majka i dve najstarije ćerke, stare 7 i 10 godina, bile "žrtve veoma velikog broja uboda nožem" po celom telu. Druge žrtve, dečak (4) i devetomesečna beba, nisu imali vidljive povrede na telima. Istakao je i da su sva tela poslata na obdukciju.

"Žrtve su pronađene u stanu, malo stanu koji je pun nameštaja. Svuda su bile cipele, kao što biste zatekli u svakom stanu gde živi velika porodica. Takođe, pronađen je veliki broj papirnih maramica i peškira umrljanih krvlju, koji kao da su korišćeni da neko obriše tragove sa sebe", rekao je tužilac.

On je potvrdio i kako je glavni osumnjičeni snimljen kako u 20.08 časova napušta zgradu.

"Razgovarali smo sa sestrom osumnjičenog, a potom i sa njegovim roditeljima, koji su bili veoma saradljivi. Osumnjičeni je uhapšen nedaleko od kuće njegovog oca u Sevranu u jutarnjim satima 26. decembra", naveo je tužilac.

Policajci su primetili prilikom hapšenja da je Noi povređena ruka, zbog čega je prvo odveden u bolnicu. Navodno još ništa nije rekao povodom ubistava, ali je pričao o svojoj depresiji.

Prema rečima poznanika, Beatris se navodno nedavno požalila kako je njen suprug prestao da uzima lekove koje mu je psihijatar prepisao. Navodno je koristio lekove za smirenje i antidepresive. Otkriveno je da je 2017. godine pokušao suicid, nakon čega je lečen na psihijatriji. Dve godine kasnije je suprugu napao nožem, ali je tada ustanovljeno da je to učinio u stanju neuračunljivosti, zbog čega nije osuđen, već je ponovo poslat na psihijatrijsku kliniku.

Prema nezvaničnim informacijama, Noa je poslednjih nedelja psihički bio izuzetno loše. Navodno je nedavno ostao i bez posla.

Bonus video:

01:10

KO SU PROFLAJERI I DA LI MOGU SPREČITI UBISTVO?

(Espreso/ Telegraf/ Ivana Nikolić/ Prenela: T.M.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.