"KAO DA SU GA DOČEKALE": Prelepa priča o rođenja bebe ODUŠEVILA svet
porođaj, Foto: Profimedia

PRELEPO

"KAO DA SU GA DOČEKALE": Prelepa priča o rođenja bebe ODUŠEVILA svet

Šinid Velš, mlada žena iz Glosteršira u Engleskoj dobila je sina Alfija u automobilu, a sve vreme imala je neočekivanu publiku.

Objavljeno: 12:59h

Mlada majka se porodila u auotomobilu na putu za bolnicu. Sa njom su bili njena brat sa devojkom i majka, ali ono što ovu priču čini zanimljivom je da, pored porodice, porođaju na putu kraj njive, prisustvovalo je i stado krava, koje je pohrlilo ka ogradi da "dočeka" bebu.

"Izgledalo je kao da su došle da ga pozdrave, kao nešto se vidi u Božićnoj bajci."

Na putu do bolnice, shvatila je da se porođaj bliži i da neće izdržati do tamo, te su se zaustavili pored puta i pozvalihitnu pomoć da dobiju dalje instrukcije. Majka joj je pomogla da se porodi i mali Alfi je došao na svet samo 11 minuta kasnije.

put
putfoto: Dustin Safranek / Zuma Press / Profimedia

"Imali smo sreće da je jedan divan čovek prolazio pored nas, i dao nam ćebence da se Alfi i ja zagrejemo", rekla je Šinid i dodala: "moja majka me je smirivala i pomagala da porođaj prođe u najboljem redu. Sigurno je to bilo stresno, ali i prelepo iskustvo za nju. Zahvalna sam joj."

Nakon što je Alfi došao na svet, Alfi je dobio specifičan prvi pozdrav -"hor mukanja" krava koje su znatiželjno stajale uz ogradu.

Bonus video:

00:30

OVO SU MAMA I DŽIN BEBA OD 6,5 KG IZ GORNJEG MILANOVCA Pokušala da se porodi prirodno, pa ostala u ŠOKU: Ovo je retkost!

(Espreso/Dailymail/Prenela T.Š)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.