ČOVEK UŠAO U PRODAVNICU, A ONDA SU SE SVI OKRETALI KADA SU VIDELI ŠTA RADI: Jedna žena ga je gledala dok je...
Foto: Printscreen/TikTok/sadimsmile

hit

ČOVEK UŠAO U PRODAVNICU, A ONDA SU SE SVI OKRETALI KADA SU VIDELI ŠTA RADI: Jedna žena ga je gledala dok je...

Toaleta nije bilo na vidiku pa je iskoristio priliku da se "olakša" gde je stigao.

Objavljeno:

Kupovine je za većinu jedna omiljenih aktivnosti, međutim, nezgodna situacija postaje kada želite da odete u toalet, a njega nema na vidiku. Mnogi veliki tržni centri imaju javne toalete u sklopu njega, ali u prodavnicama namirnica toga još uvek nema.

Suzdržati se u situacijama kada je "fiziološka potreba" u pitanju je zaista pravo umeće, jer nepredviđene okolnosti mogu da vam upropaste kupovinu. Jedan muškarac je ipak stoički to podneo dok se mimoilazio sa kupcima.

Naime, radi se o skrivenoj kameri u kojoj je muškarac pokušao da izazove reakcije prolaznika i kupaca ispuštanjem gasova. Ne samo da je to radio gde je stigao i nije birao mesto već je u toj radnji pokušao da ostvari kontakt očima sa tim ljudima.

U urnebesnom snimku koji kruži društvenim mrežama i koji je prikupio 1,1 milion sviđanja vidi se kako ga neke žene gledaju razočarano i zgroženo dok je drugima ovo zabavno i smešno. Bilo je i onih, naročito među muškarcima koji su pokušali da ostanu "iskulirani" iako se videlo na njihovom licu da su na ivici da prasnu u smeh. Čovek se nije obazirao na njihove reakcije već je pokušavao da izgleda još nezainteresovanije i kao da ga ništa ne dotiče što je situaciju učinilo još komičnijom. Reakcija jedne žene je bila posebno urnebesna jer se toliko smejala da se prebacila preko kolica za trgovinu od smeha, dok su dve devojke posmatrale prizor šokirano gledajući i ne mogavši da veruju šta se zapravo zbiva, što je na snimku okarakterisano sa opisom "sviđa im se".

Snimak je nasmejao ljude na TikToku pa su iskoristili priliku da prokomentarišu.

- 99 posto tečnosti, jedan posto prdeža.

- Tako se uspostavlja dominacija.

- Ko bi rekao da će kontakt očima ovo učiniti 1000 puta zabavnijim?

- Pogled u ogledalo je komičan.

- Kak je čovek uspeo da ostane ozbiljan u ovakvim situacijama- bili su neki od komentara.

Mnogima je ovo bilo izuzetno smešno a neki su prokomentarisali da bi situacija dodatno bila "začinjena" da u je neko od muškaraca uzvratio na isti način. Većina tiktokera je priznala kako ih je smešan video nasmejao do suza i da im je popravio dan. Neki korisnici mreže su komentarisali da su reakcije ljudi urnebesne dok su se drugi složili kako je čovek svoju ulogu odigrao maestralno i da je njegova ozbiljna faca "sve".

Bonus video:

02:36

OVO SE DUGO ČEKALO! Evo kad će stupiti na snagu PRODUŽENO PORODILJSKO BOLOVANJE: Ovo je neophodnost, a ne nužda

(Espreso / Srećna Republika/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.