OTAC SILOVAO ĆERKU OD NJENE SEDME GODINE, REKAO JOJ DA JE TO "NJIHOVA TAJNA"! I njena sestra bila žrtva MONSTRUMA?
Foto: Profimedia

UŽAS

OTAC SILOVAO ĆERKU OD NJENE SEDME GODINE, REKAO JOJ DA JE TO "NJIHOVA TAJNA"! I njena sestra bila žrtva MONSTRUMA?

Tužilaštvo ima osnovane sumnje da je možda i njena sestra bila žrtva seksualnog nasilja

Objavljeno:

Muškarac (43), poreklom iz Rumunije, osuđen je na sedam godina zatvora zbog seksualnog zlostavljanja ćerke koja ga je posle nekoliko godina mučenja prijavila.

Otac ju je zlostavljao od njene sedme godine, odnosno, kada je krenula u školu, ali je to vešto prikrivao pod izgovorom da je to "njihova tajna".

Zlostavljanje je trajalo do njene 13 godine, a otac joj je na početku samo pipao intimne delove, a nakon godinu dana je već silovao dva, tri puta mesečno.

Devojka, koja je sada punoletna, tada je bila ubeđena da tata ne radi ništa loše, pa je poštovala njihov "dogovor" i ništa nije rekla mami i babi.

Kako se navodi, porodica je iz Rumunije stigla u Italiju 2004. godine i živeli su jako siromašno. Nasilje, koje je počelo u njenom detinjstvu, prijavila je na nagovor verenika koji joj je savetovao da se prvo poveri majci.

Međutim, nakon što majka nije uspela da razume ozbiljnost situacije, dečko ju je odmah povezao sa socijalnim radnicima i psihologom koji su je pratili do njene 18 godine.

Tužilaštvo ima osnovane sumnje da je možda i njena sestra bila žrtva seksualnog nasilja, prenosi Fanpage.

Bonus video:

04:45

AKO SE SILOVANJE NE PRIJAVI NAKON 72 ČASA SUĐENJE JE ĐAVOLSKI TEŽAK POSAO! Advokat: Postoji način da se olakša žrtvama, evo i koji

(Espreso/ Telegraf/ A.Đ.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.