SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO MALOLETNU SESTRIČINU, NAJMANJE JOJ DVA PUTA NAPRAVIO DETE! Zločin u Mađarskoj koji LEDI ŽILE
Foto: Profimedia

HOROR!

SEKSUALNO ZLOSTAVLJAO MALOLETNU SESTRIČINU, NAJMANJE JOJ DVA PUTA NAPRAVIO DETE! Zločin u Mađarskoj koji LEDI ŽILE

Osuđeni je ujak žrtve, koji je bio i njen staratelj, pošto ju je usvojio nakon što majka zakonski nije mogla da brine o njoj

Objavljeno:

Sud u Đeru osudio je muškarca na doživotnu robiju zbog višestrukog silovanja maloletne devojčice, kojoj je osuđeni najmanje dva puta napravio i dete.

Kako navode mađarski mediji, osuđeni je ujak žrtve, koji je bio i njen staratelj, pošto ju je usvojio nakon što majka zakonski nije mogla da brine o njoj. Majka žrtve je navodno živela u istom domu sa zlostavljačem sa svoje dvoje maloletne dece.

Žrtva je rođena u februaru 2004. godine, a od septembra 2018. ujak ju je redovno terao da ima seksualne odnose sa njim. U tim situacijama pretio joj je batinama, te devojčica iz straha slučaj nije smela da prijavi. U jednom trenutku je ostala u drugom stanju, nakon čega je urađen abortus. Nisu objavljeni detalji kada i gde je prekid trudnoće izvršen.

Devojčica je i posle toga ostala pod ujakovim krovom, te su zlostavljanja nastavljena. Dete je više puta napastvovano u decembru 2018, a potom i više puta u julu 2019. godine, nakon čega je devojčica opet zatrudnela. I ova trudnoća je prekinuta.

Tek kada je ujak uhapšen zbog drugog krivičnog dela, devojčica i njena majka su čitav slučaj prijavile policiji.

Silovanje
foto: Profimedia

Sud u Đeru osudio ga je na doživotni zatvor za krivično delo seksualnog nasilja i trajno mu zabranio da se bavi bilo kojim zanimanjem u kojem bi došao u kontakt sa osobom mlađom od 18 godina.

Sud je utvrdio da muškarac može biti pušten na uslovnu slobodu najranije nakon 25 godina zatvora. Njegovo delo se smatra nasilnim zločinom protiv ličnosti, a pošto je za ovu vrstu krivičnog dela već osuđivan u decembru 2014. i junu 2019. godine, i višestruki je počinilac, te je i osuđen na doživotnu kaznu zatvora.

Optuženi i njegov advokat uložili su žalbu na presudu, tako da se čeka odluka Apelacionog suda.

Bonus video:

04:45

AKO SE SILOVANJE NE PRIJAVI NAKON 72 ČASA SUĐENJE JE ĐAVOLSKI TEŽAK POSAO! Advokat: Postoji način da se olakša žrtvama, evo i koji

(Espreso/ Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.