HLADNOKRVNO UBIO ŽENU ZBOG 230 EVRA! Policija ZANEMELA kada je videla ko se nalazio iza OBARAČA SAČMARICE...
Policija, ilustracija, Foto: MUP

femicid

HLADNOKRVNO UBIO ŽENU ZBOG 230 EVRA! Policija ZANEMELA kada je videla ko se nalazio iza OBARAČA SAČMARICE...

Tinejdžer je u martu 2010. godine ubio mladu majku kao profesionalni ubica

Objavljeno:

Santre Sančez Gejl je sa samo 15 godina ubio 26-godišnju Gulistanu Subasiju iz Turske, a njegovo ponašanje je policiju skoro uverilo da on nema veze sa slučajem već da je sve delo profesionalnog ubice.

Naime, pre više od deset godina, tinejdžer je ubio mladu majku zbog 230 evra, a to je toliko profesionalno uradio da mu niko nije verovao da je on ubica.

Devojka je ubijena u martu 2010. godine samo nekoliko dana pre sinovljevog devetog rođendana, a nakon čega je imala plan da se uda u Turskoj, prenosi Daily star.

Engleska policija
Engleska policijafoto: Profimedia

Kako se navodi, mladić je nije imao tremu prilikom ubistva i "bezosećajno je povukao obarač sačmarice iz neposredne blizine".

"Imao je 15 godina, nosio je forenzičko odelo, došao je taksijem, pokucao joj na vrata i kada je otvorila, on ju je upucao iz neposredne blizine", objasnio je kriminolog Dejvid Vilson koji je radio na slučaju.

Nakon što ju je upucao, devojka je pala u naručje svojoj majici gde je i umrla.

Engleska policija
Engleska policijafoto: AP

Nesrećni događaj se dogodio u Londonu gde je Gulistan bila u poseti svom sinu koji je živeo sa ocem.

"Kada smo pregledali snimak sa nadzornih kamera, bili smo šokirani da je ubica školarac, ovo je toliko profesionalno bilo odrađeno. Bez oklevanja, nije izgledao kao da ima 15 godina" navela je glavna inspektorka na slučaju Džeki Sebire.

Gejl je osuđen na doživotnu robiju, a iza rešetaka će biti minimum 20 godina nakon čega će imati mogućnost da dobije uslovnu kaznu.

Bonus video:

00:52

DAN SEĆANJA NA ŽENE ŽRTVE NASILJA: Prošle godine ubijeno je 44 žena - evo šta treba da se dogodi da se to više ne događa!

(Espreso/ Telegraf.rs/ A.Đ)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.