SELA JE ZA RADNI STO U USKOJ HALJINI, PA ODJEDNOM ČULA PUCKETANJE: Čim je ustala sa STOLICE imala je ŠTA I DA VIDI
Devojci pukla haljina, Foto: Printscreen/Tiktok/kenzie_smilesss

au!

SELA JE ZA RADNI STO U USKOJ HALJINI, PA ODJEDNOM ČULA PUCKETANJE: Čim je ustala sa STOLICE imala je ŠTA I DA VIDI

Kenzi je Tiktokerka koja je imala neprijatnost na poslu koja ju je izbezumila

Objavljeno: 23:48h

Kenzi je Tiktokerka koja na ovoj društvenoj mreži deli savete u vezi lepote, mode i fitnesa. Ona voli da se lepo oblači na radnom mestu, pa je tako nedavno ponela belu majicu i haljinu koja je bila u vidu tregera i suknje. Kosu je vezala u punđu dok je imala svedeniju šminku koja je istakla njene oči. Kenzi je zadovoljno došla na posao, a onda sela za svoj radni sto, ali baš u tom trenutku usledila je velika neprijatnost.

Ova Tiktokerka je po sedanju za sto čula kako se cepa materijal na haljini i bila je zapanjena mogućnošću da će svi videti njene intimne delove. Krišom se usnimila dok sedi za stolom i ima prestravljen izraz lica, pošto ne zna šta dalje da radi.

- Došla sam na posao i sela za svoj sto, kada sam čula zvuk cepanja tkanine. Prestravljena sam, ne znam šta sad da radim - upitala je Kenzi svoje pratioce, a o njenom incidentu je pisao i San.

Ona je nastavila da sedi, a krišom je usnimila pozadinu na kojoj se tačno vidi kako joj je haljina pukla baš u predelu zadnjice. Ogromna rupa sve više se cepala svakim njenim pokretom. Ne znajući šta da radi, ova žena je nastavila samo zbunjeno da sedi kao da je prikovana za sto.

Ponižavajući snimak modnog peha koji se desio za radnim stolom u kancelariji naišao je na veliki broj pregleda na Tik-toku. Video je pregledan 17.000 puta i dobio je na stotine komentara.

- Jednostavno reci nekome da ti donese drugu haljinu od kuće na posao.

- Ma ženo, zgrabi samo jaknu ili kaput i obmotaj ga oko struka.

- Šta se sve dešava na poslu i kolika je uvek frka, može se desiti da niko i ne obrati pažnju na tvoj modni peh.

- To je nešto što se svakoj od nas bar jednom desilo, ništa strašno.

- Izvini se i izađi do kuće da se presvučeš, ili kupi nešto u prvom butiku.

- Slatko si me nasmejala, a najsmešniji mi je tvoj zapanjen izraz lica, opusti se, i drugima se to dešava, svi će te razumeti.

Sličan incident desio se i Tiktokerki imena Holand. Naime, ona je imala javni nastup i pojavila se u bledo-žutom kompletu koji je bio u vidu šortsa, majice i sakoa, kada joj je otpalo dugme sa šortsa.

- Bila sam u ovome pre samog nastupa, kada mi je dugme otpalo, evo i dalje ga držim u džepu. Mislila sam da će mi bermude svakog trenutka spasti, ali za divno čudo nisu. Samo sam sako zakopčala preko i pravila se kao da se ništa nije desilo - objasnila je ova dama puna samopouzdanja.

Bonus video:

01:03

DA LI JE DOBRA ODEĆA UVEK SKUPA? Bata Spasojević sabrao utiske sa revije: Cene sam prilagodio da budu prihvatljive našem području

(Espreso / srecna.republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.