ROĐENU MAJKU NATERALA NA NAJSTRAŠNIJI ČIN! Dementna starica (72) presudila sebi nakon što joj je ćerka dala PIŠTOLJ
Policija, Ilustracija, Foto: Nenad Kostić

STRAVIČNO

ROĐENU MAJKU NATERALA NA NAJSTRAŠNIJI ČIN! Dementna starica (72) presudila sebi nakon što joj je ćerka dala PIŠTOLJ

Starica je umrla nedelju dana pre njenog 73. rođendana

Objavljeno:

Džejdi Vots (44) je uhapsila policija Oklahoma Sitija nakon istrage o samoubistvu njene starije majke Linde Vots 10. septembra. Policija kaže da je Linda Vots patila od demencije i da je njena ćerka bila njen glavni negovatelj.

Tokom istrage, detektivi za ubistva otkrili su da je Votsova "namerno dala vatreno oružje žrtvi što je žrtvu navelo da sebi oduzme život", saopštila je policijska uprava Oklahoma Sitija u obaveštenju objavljenom u utorak popodne.

Policija je takođe pribavila snimak kamere iz kuće na kojem se navodno vidi kako Džejdi verbalno grdi svoju majku, naziva je malom detetom i preti joj govoreći "uzmi pilulu ili se uguši i umri", navodi sajt KOCO.

Džejdi Vots je napustila majčinu spavaću sobu i vratila se sa pištoljem, pokazujući kako da izvadi vatreno oružje iz futrole i govoreći 72-godišnjakinji "radi s njim šta hoćeš", pre nego što je ponovo izašla iz sobe i vratila se govoreći da je htela da zaključa svoju majku u spavaću sobu. Linda Vots je potom ispalila dva hica, ubivši se, navodi agencija.

- (Džejdi) je predložila da sebi oduzme život, što je, nažalost, uradila - rekao je Dilon Kuirk iz policije Oklahoma Sitija.

Policija
foto: AP

Nakon što je njena majka upucala samu sebe, Džejdi Vots je pozvala radnicu iz doma za stare i rekla joj da se njena majka upucala iz pištolja koji joj je dala, prema sudskim dokumentima do kojih je došao KOCO Njuz. Posle telefonskog poziva, radnica je pozvala policiju i prenela im informacije. Detektivi su stigli u kuću i unutra otkrili mrtvu Lindu Vots.

Džejdi Vots je na kraju odvedena u sedište policije na razgovor, gde je istražiteljima rekla da je "s*anje biti negovateljica non-stop", navodi agencija. Nalog za hapšenje Džejdi Vots izdat je nakon što je slučaj predstavljen kancelariji okružnog tužioca Oklahoma Sitija.

Vots se predala i optužena je za teško ubistvo drugog stepena. Linda Vots je umrla nedelju dana pre njenog 73. rođendana.

Bonus video:

02:43

EPSTAJNOVA UCENA I TAMA U VISOKIM KRUGOVIMA AMERIKE Jelača: Priča se i danas, da su ga ONI ubili, a ne da je izvršio samoubistvo!

(Espreso/ Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.