"GLEDALA SAM, NIKOG NIJE BILO I BACILA SAM SE": Prva izjava žene koja je SKOČILA sa 5. sprata i pala na PROLAZNICU
Foto: Printscreen/Youtube/Sibiu Independent

STRAŠNO

"GLEDALA SAM, NIKOG NIJE BILO I BACILA SAM SE": Prva izjava žene koja je SKOČILA sa 5. sprata i pala na PROLAZNICU

Šest dana nakon jezivog događaja u centru Bukurešta isplivali su detalji tragedije

Objavljeno:

"Žao mi je, nisam htela... Pogledala sam i nikog nije bilo i bacila sam se". Ovo su reči žene (43) koja je pre nekoliko dana slučajno ubila prolaznicu na koju je pala prilikom pokušaja samoubistva skokom sa 5. sprata.

Šest dana nakon jezivog događaja u centru Bukurešta isplivali su detalji tragedije koja je čitav region ostavila u šoku.

Žena (43) je kobnog 25. oktobra došla na posao u firmu gde radi kao knjigovođa, a čije kancelarije se nalaze na 5. spratu zgrade u Bulevaru Uniri. Kolege kažu da ništa nije slutilo da će pokušati da počini samoubistvo.

Nešto pre 9 časova je izašla na terasu, a potom je skočila sa visine oko 20 metara. Baš u tom trenutku na ulici se našla I. C. (60), koja živi u tom kraju i koja je krenula ka autobuskoj stanici. Do stanice nikad nije stigla... Na pola puta na nju je svom težinom pala 43-godišnjakinja i obe su ostale da leže na trotoaru.

Prolaznici su odmah pritrčali u pomoć, a obe žene su bile pri svesti. Ubrzo su stigle i policijske i lekarske ekipe, koje su ih transportovale u bolnicu.

Prema rečima očevidaca i ćerke I. C., koja je kasnije preminula u bolnici, žena koja se bacila sa zgrade se neprestano izvinjavala dok su je unosili u sanitet.

"Govorila je da joj je žao, svi su to čuli. Govorila je kako je pogledala na ulicu pre skoka i da nije bilo nikog, a onda se samo bacila", ispričala je A. Z. ćerka tragično stradale prolaznice.

Za I. C. nije bilo spasa, a 43-godišnjakinja je zadobila lakše povrede i očekuje se da će uskoro biti puštena iz bolnice. Protiv nje će najverovatnije biti podneta prijava za ubistvo iz nehata i preti joj najmanje deset godina zatvora.

Bonus video: Zgrada na Banjici gde je izvršeno ubistvo i samoubistvo

00:22

Zgrada na Banjici gde je izvršeno ubistvo i samoubistvo

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.