POHOTNA UČITELJICA IZ HRIŠĆANSKE ŠKOLE ZAVELA UČENIKA, IMALA SA NJIM ODNOS: Detalj iz njene biografije je BIZARAN!
Foto: FACEBOOK/SCREENSHOT/ORANGE COUNTY SHERIFF'S OFFICE

SVAŠTA

POHOTNA UČITELJICA IZ HRIŠĆANSKE ŠKOLE ZAVELA UČENIKA, IMALA SA NJIM ODNOS: Detalj iz njene biografije je BIZARAN!

Andersonova je brzo otpuštena sa mesta profesora

Objavljeno:

Učiteljica u privatnoj hrišćanskoj školi u Južnoj Karolini, majka dvoje dece, uhapšena je u sredu zbog nagovaranja učenika na sek*ualne odnose. Regan Anderson (27), suočava se sa dve tačke optužnice za seksualno zlostavljanje deteta od 17 godina.

"Trenerka, učiteljica i drugarica od poverenja koja je zloupotrebila naše poverenje i prekršila zakletvu kao vaspitača. Uništila je život našem sinu", rekla je majka žrtve Andersona tokom sudskog saslušanja u četvrtak. "Trebalo je da bude fokusiran na to da bude mladi čovek koji voli zabavu i igra fudbal, ali ovaj predator mu je oduzeo tu sposobnost. Nijedan mladi sportista nije siguran u našoj zajednici ako je ova žena slobodna."

Nastavnica Akademije "Holli Hill" navodno je počela da zlostavlja 17-godišnjaka u oktobru. Prvi napad se navodno dogodio u privatnoj rezidenciji u Holi Hilu, a zatim je usledio drugi na parkingu "Pica Hata" u obližnjem gradu Santi. Anderson je takođe slala gole fotografije tinejdžeru na Snapchat-u, navodi njegova majka. Glasine o neprikladnoj vezi brzo su se proširile u "Holi Hils" akademiji, koja radi sa đacima od predškolskog do 12. razreda. Administratori su kontaktirali policiju 8. novembra.

"Akademija Holli Hill je prošle nedelje obaveštena o optužbama u vezi sa neprikladnim odnosom između člana osoblja i učenika viših razreda. Administracija je odmah kontaktirala policiju i nastavlja da sarađuje sa njima dok istražuju optužbe", napisala je ova ustanova.

Andersonova je brzo otpuštena sa mesta profesora. Na svojoj stranici na Linkedin-u, optužena je sebe opisala kao "veoma strastvenu prema deci.” "Trenutno sam mama koja ostaje kod kuće i traži neke prilike da pomognem svojoj porodici“, navodi se u njenoj biografiji.

Sudija je odredio Andersoninu kauciju na 2.500 dolara i naredio joj da nosi nanogicu. Takođe joj je zabranjen kontakt sa dečakom kojeg je navodno seksualno zlostavljala i njegovom porodicom.

Bonus video

03:00

Otac izneo detalje nasilja učiteljice nad detetom

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.