MEGAN PROŠETALA U KRATKOM ŠORTSU, NJENE NOGE BACILE SVET NA KOLENA: O ovom DETALJU svi pričaju, pogledajte (FOTO)
Megan Markl, Foto: Profimedia

vojvotkinja za primer

MEGAN PROŠETALA U KRATKOM ŠORTSU, NJENE NOGE BACILE SVET NA KOLENA: O ovom DETALJU svi pričaju, pogledajte (FOTO)

Megan je uživala u ručku sa prijateljicom, a za tu priliku je obukla elegantni šorts

Objavljeno:

Velika Britanija je juče slavila 75. rođendan svog kralja Čarlsa III, a iz Santa Barbare je stiglo novo modno izdanje Megan Markl koja je prošlog petka uživala na ručku sa prijateljicom. Pojavila se u elegantnom šortsu razotkrivši nikad mršavije noge.

Megan Markl je na džemperu nosila simbol maka, u čast Dana veterana, a nedavno je sa suprugom princom Harijem posetila porodice vojnika u kampu Pendleton u San Dijegu. Sa prijateljicom Keli Maki Zajčen bila je u italijanskom restoranu Pane e Vino.

Vojvotkinja od Saseka obožava ravnu obuću, ovaj put hodala je u Aquazurra cipelama čija je cena 795 dolara, a njena torba kreacija je Cesta Collective, cena ovog modela je trenutno snižena i iznosi 450 dolara (ranije je koštala 750 dolara).

Megan se skoro nikada ne pojavljuje u javnosti bez skupocenog nakita, u Santa Barbari videli smo na njoj Cartier sat, ali i sunčane naočare Celine. Nakon ručka Megan Markl je sa prijateljcom otišla u butik Wendy Foster, piše Page six.

Elegantni šorts upotpunio je dobro osmišljeni stajling, a najjači utisak ostavila je njena nikad mršavija linija.

Bonus video:

02:14

BRITANIJA ĆE SE SUOČITI SA MNOGO KRIZA! Stručnjaci za Kurir TV: Postoji mogućnost da Liz Tras bude najgora premijerka? EVO I ZAŠTO

(Espreso/Žena Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.