MEGAN MARKL I PRINC HARI POSTALI META ISMEVANJA PO INTERNETU: Nakon ove slike svi ih optužuju da su PREVARANTI
Megan i Hari, Foto: Profimedia

ajooj!

MEGAN MARKL I PRINC HARI POSTALI META ISMEVANJA PO INTERNETU: Nakon ove slike svi ih optužuju da su PREVARANTI

Epizoda sa Megan Markl i princom Harijem je deo novog serijala i emitovana je u nedelju

Objavljeno:

Glavni lik Piter Grifin upoređuje se sa poznatim parom, sedi u baru sa prijateljima i smišlja načine kako da vrati novac koji mu duguju. Kaže da će sve "sam uraditi baš kao i Saseksovi".

Epizoda sa Megan Markl i princom Harijem je deo novog serijala i emitovana je u nedelju. Poznati par prikazan je kao "sramežljivi preveranti".

Scena se ovako odvija, njih dvoje leže pored bazena, prilazi im batler i kaže: "Gospodine, vaši milioni sa Netfliksa za... niko ne zna zbog čega".

Hari lakomisleno odgovara: "Stavi to sa ostalima". Izgovara ovo sa britanskim akecnetom nalik onom koji je imao Dik van Dajk u "Mary Poppins".

Megan i Harli
foto: Printscreen/youtube/Sky News Australia

Megan Markl za to vreme gleda obaveštenja na mobilnom telefonu i kaže suprugu: "Dušo, vreme je da objavimo našu dnevnu Instagram objavu sponzorisanu sa 250.000 dolara za Del Taco". Hari gleda u daljinu i poručuje: "Nije trebalo da ostavim tu izmišljenu glupost".

Megan i Harli animacija
foto: Printscreen/youtube/Sky News Australia

Megan Markl i princ Hari i ranije su kritikovani zbog želje da zarade što više novca dok uporedo teku njihove priče da ne žele da bud izloženi očima javnosti. Neki u njihovim postupcima koji su usledili nakon Megzita vide samo novčanu koristi. A vi?

BONUS VIDEO

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

(Espreso/zenablic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.