OGLASILI SE NEUTEŠNI RODITELJI BEBICE KOJA JE ISKLJUČENA SA APARATA ZA ODRŽAVANJE ŽIVOTA: Svaka reč RAZARA SRCE
Preminula mala Indi Gregori, Foto: GoFundme

TUGA

OGLASILI SE NEUTEŠNI RODITELJI BEBICE KOJA JE ISKLJUČENA SA APARATA ZA ODRŽAVANJE ŽIVOTA: Svaka reč RAZARA SRCE

Neutešni roditelji saopštili su da je njihova malena preminula onog trenutka kada su aparati, koji su je održavali u životu, isključeni

Objavljeno: 09:17h

Mala Indi Gregori, bebica od samo osam meseci, izgubila je najvažniju životnu bitku iako su njeni roditelji uporedo vodili i veliku pravnu bitku pred britanskim sudom kako bi spasli svoju devojčicu.

Neutešni roditelji saopštili su da je njihova malena preminula onog trenutka kada su aparati, koji su je održavali u životu, isključeni.

Bebica je bila centar žestoke sudske bitke čija je tema bilo njeno dalje lečenje jer je britanski sud naložio da se aparati koji je održavaju u životu ugase. Roditelji su se izborili da ona nastavi lečenje u bolnici u Rimu pa su joj italijanske vlasti, kako joj to bilo omogućeno, dale čak i državljanstvo!

Malena Indi koja je patila od urođene i neizlečive mitohondrijske bolesti bila je sa samo osam meseci centar mnogih sudskih i etičkih rasprava.

Britanski sud je presudio da joj se isključe aparati a onda su prošle nedelje reagovale italijanske vlasti davši joj državljanstvo kako bi u poslednjem trenutku mogla da nastavi lečenje u Rimu.

Preminula je noćas kada joj je tubus izvučen iz usta.

1 / 5 Foto: GoFundme

"Indi je preminula jutros u 1.45. Moja supruga Klara i ja smo ljuti, slomljeni posramljeni", saopštio je tata pokojne Indi koji je odao da joj sud nije oduzeo samo pravo da živi duže nego i dostojanstvo da umre u roditeljskom domu, gde i pripada.

- Uspeli su da joj uzmu dostojanstvo i telo ali nikada neće uspeti da uzmu njenu dušu. Znao sam da je posebna od dana kad se rodila, ali Klara i ja ćemo se pobrinuti da bude zapamćena zauvek - saopštio je njen neutešni tata.

Bonus video: BEBA KOJOJ JE OTKRIVENA SMA DOBIĆE LEK Direktorka RFZO: Samo ova komisija može da stavi taj lek na listu besplatnih

04:03

BEBA KOJOJ JE OTKRIVENA SMA DOBIĆE LEK Direktorka RFZO za Kurir TV: Samo ova komisija može da stavi taj lek na listu besplatnih

(Espreso/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.