STARICA PRIZNALA POLICAJCIMA DA IH JE ZVALA ZATO ŠTO JE USAMLJENA, A ONDA... Ovo će vas RAZNEŽITI DO SUZA (FOTO)
Foto: Profimedia

SVAKA ČAST!

STARICA PRIZNALA POLICAJCIMA DA IH JE ZVALA ZATO ŠTO JE USAMLJENA, A ONDA... Ovo će vas RAZNEŽITI DO SUZA (FOTO)

Mladi policajci nisu znali šta ih čeka kada su stigli na traženu adresu, a ono što su uradili nakon toga ceo svet prepričava

Objavljeno:

Dopustite da vam ispričamo i jednu lepu priču u moru ovog sveopšteg crnila. Pronašli smo je na stranicama napuljske policije, a odvila se u subotu ujutro. U to doba je jedna gospođa nazvala državni operativni centar i zatražila pomoć, a nakon čega su na teren upućena dva mlada dežurna policajca.

Nesigurni u to šta ih tačno čeka, Salvator i Luka ubrzo su se pojavili na traženoj adresi u ulici Via Monte di Dio, pa unutar samo nekoliko minuta spoznali da gospođi život nije ugrožen, da je dobrog zdravlja i da je nazvala zato što je - usamljena.

Budući da se bližilo vreme ručka, Salvator i Luka su odlučili da gospođi ulepšaju dan te su se pretvorili u prijatelje raspoložene za razgovor, ali i - kuvare!

Gospođi su pripremili testenicu sa sosom od paradajza, pa opalili jedan selfi nakon što su je malo opustili i oraspoložili.

Tu divnu fotografiju objavila je i napuljska policija, a uz nju postavila takozvani hešteg #prijateljstvojeozbiljnastvar, a mnoge je Italijane silno raznežila.

"Ova fotografija mi je vratila nadu, a želim verovati da će naša deca ipak imati priliku da odrastu u zdravom svetu i uz milosrdne ljude kao što su ova dva policajca. Momci, hvala vam na gestu", napisala je jedna korisnica Instagrama.

Bonus video:

02:50

BOLEST KOJA SVE VIŠE UZIMA MAHA: Nismo ni svesni kada nas obuzme, a OZBILJNO utiče na naš život

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.