NAJPOŽELJNIJI PRINC NA SVETU SE ŽENI! Lepotan ima MILIONE, slavlje će trajati 10 DANA, a OVO je SREĆNICA! (FOTO)
Princ Abdul Martin, Foto: PrintScreen/ Instagram/ tmski

najavljeno je

NAJPOŽELJNIJI PRINC NA SVETU SE ŽENI! Lepotan ima MILIONE, slavlje će trajati 10 DANA, a OVO je SREĆNICA! (FOTO)

Princ Bruneja, Abdul Martin i Aniša Rosnah Adam objavili su da će uskoro stati na ludi kamen

Objavljeno:

Bruneji, azijska država smeštena na obali Južnog kineskog mora ima svog princa i to za poželeti, sudeći po ponudama žena širom sveta. Princ od Bruneja Abdul Matin važi za najpoželjnijeg azijskog mladoženju.

On ima 32 godine i dva i po miliona pratilaca na Instagramu. Ženskih većinom. Žene lude za njim, naročito što je poznato da je neoženjen, a onda je njegovo srce ukrala drugarica iz detinjstva.

Njegova izabranica je Aniša Rosnah Adam, unuka jednog od savetnika sultana od Bruneja i, prema nekim medijskim navodima, vrlo sposobna poslovna žena, vlasnica kompanije za proizvodnju svile kao i turističke agencije.

Pre nekoliko godina je rekao da traži ženu koja je dobra i realna i izgleda da je uspeo u tome. Kraljevska svadba, kako je uobičajeno kad sultan od Bruneja ženi ili udaje nekog od svojih potomaka, trajaće deset dana.

Iako poseduje luksuzne automobile, skupocenu odeću i sve što poželi, princ Abdul se ne eksponira toliko time. Njegove fotorgafije na Instagramu su pretežno sa zvaničnih proslava i u odelima. Nema markiranie odeće sa ogromnim natpisima brenda, već čista elegancija.

Završio je međunarodnu politiku na Kings koledžu u Londonu, u vojnim snagama je pilot helikoptera, aktivan sportista, koji igra i polo u reprezentaciji Bruneja, a bavi se i skijanjem, padobranstvom, ronjenjem na dah, igra golf. Svoje bogatsvo isključivo voli da troši na skupe hobije, putovanja i divlje životinje.

Bonus video:

03:21

PRINC HARI JE ILI LICEMERAN ILI SAMO GLUP Novinarka: Njegov prljav veš odgovara dvoru U SVAKOJ GENERACIJI POSTOJI OSOBA KAO ON

(Espreso/ Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.