SVI BRUJE O POTEZU PRINCA HARIJA: Na krunisanju kralja uradio SAMO JEDNO (VIDEO)
Princ Hari, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

KO BI REKAO

SVI BRUJE O POTEZU PRINCA HARIJA: Na krunisanju kralja uradio SAMO JEDNO (VIDEO)

Čitač s usana otkrio je što je princ Hari rekao gostima kada je stigao u Vestminstersku opatiju na krunisanje svog oca, kralja Čarlsa.

Objavljeno:

Vojvoda od Saseksa stigao je u isto vreme kad i njegove sestrične, princeze Beatris i Eugenija, zajedno sa svojim muževima, Edoardom Mapelijem Mocijem i Džekom Bruksbenkom.

Ušao je pre princa i princeze od Velsa i njihove dece, te dobio sedište tri reda iza njih.

Dok je ulazio, Hari je ljubazno pozdravio neke od ostalih gostiju, govoreći raznim ljudima "Zdravo", "Jutro" i "Lepo je videti te". Čitač s usana takođe tvrdi da je rekao "Pogledajte to" dok je razgledao opatiju, te da je prokomentarisao da je sve "divno".

Hari je sedeo pored Eugenijinog supruga Džeka i princeze Aleksandre, sestrične pokojne kraljice, koja poslednje decenije nije imala radni kraljevski angažman. Stručnjakinja za govor tela, Džudi Džejms, objasnila je da je Hari izgledao nervozno dok je čekao da Čarls stigne.

"Dok je Hari čekao na svom mestu da mu otac i brat stignu, bilo je nekih subliminalnih znakova rastuće napetosti ili teskobe. Grizao je usne i lizao ih, a treptao je češće, što pokazuje da je bio pod udarom adrenalina zbog stresa", rekla je za The Mirror.

Džudi zatim kaže da je vojvoda od Saseksa počeo da "bulji" u princezu Anu, koja je sedela u redu ispred, napravivši neobičan gest. Pogled mu je bio fiksiran na njegovu tetku Anu koja je čavrljala s ljudima na sedištima ispred sebe, a zatim mu je glava pala.

Džudi veruje da je Hari bio srećan kad je sreo rođake. "Prvo je čavrljao s Edom, pa je privukao pažnju Eugenije i Džeka, te smo tada videli neverovatni povratak šaljivdžije Harija, koji se smejao dok je rukama mahao ispod stomaka, očito se šaleći s Eugenijinom poodmaklom trudnoćom. Nakon što ih je nasmejao, nastavio je da korača sam", ispričala je i dodala da je vojvoda izgledao samouvereno kad je ušao u opatiju.

Veruje se da je raspored sedenja bio jedna od spornih tačaka zbog koje je Hari odlagao odgovor da li će prisustvovati krunisanju. Hari se neće dugo zadržavati u Londonu, a veruje se da će se odmah nakon ceremonije i vratiti u Sjedinjene Države.

"Organizatorima je rečeno da Hari neće prisustvovati koncertu s ostatkom kraljevske porodice, što je velika šteta jer će to biti tako spektakularan događaj", kaže izvor.

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.