JULIJANA SLUČAJNO UHVATILA DEČKA U PREVARI: Jedna stvar je NAJVIŠE ZABOLELA, snimak prikazuje BAŠ NJU (VIDEO)
Prevara, Foto: Printscreen/TikTok/julianalima.julie

UHVAĆEN U PREVARI

JULIJANA SLUČAJNO UHVATILA DEČKA U PREVARI: Jedna stvar je NAJVIŠE ZABOLELA, snimak prikazuje BAŠ NJU (VIDEO)

"U tom trenutku mislila sam da sam samo paranoična, da to ne može da bude on", rekla je Julijana koja je uhvatila dečka u prevari

Objavljeno:

Julijana Lima iz Brazila objavila je video na TikToku u kom je objasnila kako je uhvatila dečka u varanju dok je pretraživala Gugl mape, a snimak je postao viralan prikupivši više od 9.4 miliona pregleda.

Objasnila je kako je ugledala Gugl auto kako prolazi blizu njene kuće i snima za "Street View" opciju, a nakon toga je odlučila da ode na Google Maps kako bi videla kojom rutom je auto prolazio. Na njeno iznenađenje, ugledala je svog dečka kako se vozi na motoru s drugom curom pa je odlučila da ih prati.

U jednom trenutku ih je izgubila pa je počela da istražuje okolne ulice.

"Prošao je ulicom kojom je i mene vodio. Uvek smo posećivali taj mali trg. U tom trenutku mislila sam da sam samo paranoična, da to ne može da bude on", ispričala je i zatim pokazala prizor koji je pronašla na Strit vjuu, prenosi Index.hr.

Na kraju snimke prikazan je njen dečko kako na klupici odmara glavu u krilu druge devojke, a tiktokerka je zatim otkrila: "Bili su to moj dečko i moja najbolja prijateljica. Slomljena sam."

Bonus video:

01:27

NOVINAR NA TAJNOM ZADATKU OTKRIO MRAČNU TAJNU FAJZERA! Stručnjak podseća na MILIJARDE koje je kompanija isplatila zbog PREVARA!

(Espreso / Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.