ISPLIVAO PRLJAV VEŠ ILONA MASKA: Najbogatiji čovek na svetu preživljava PORODIČNU DRAMU, sve se SAZNALO! (FOTO)
Ilon Mask, Foto: Profimedia

komplikovana situacija

ISPLIVAO PRLJAV VEŠ ILONA MASKA: Najbogatiji čovek na svetu preživljava PORODIČNU DRAMU, sve se SAZNALO! (FOTO)

Vest o tužbi stiže ubrzo nakon što je Grajms na platformi X (bivši Twitter) tražila bivšem partnera da vidi sina

Objavljeno:

Porodična situacija milijardera Ilona Maska sve je samo ne tipična i jednostavna. Suosnivač Tesle, vlasnik X-a i osnivač Space X-a ima 11 dece s tri različite žene, a sada ga jedna od njih tuži za roditeljska prava nakon što je njihov prljav veš iznela upravo na platformi svog bivšeg partnera.

Naime, pevačica Grajms s kojom ima troje od jedanaestero dece 29. septembra je podnela zahtev za uspostavljanje roditeljske veze. Kako navodi Pejdž Siks koji je saznao za priču, namera ovog zahteva jeste da sud pravno utvrdi roditelje dece šta se radi u slučajevima kad partneri nisu bili u braku kad su ih dobili. Uz to, navode da, iako je sam predmet na kalifornijskom sudu dostupan za javnost, sadržaj zahteva nije jer je zapečaćen. Međutim poznato je da Mask na njega još uvek nije odgovorio, ali i to da Grajms još uvek nije zatražila alimentaciju ni prava na starateljstvo.

Ovaj zahtev Maskove bivše partnerke dolazi svega nekoliko nedelja nakon što je ona na njegovoj platformi X javno zatražila dopuštenje da vidi njihovog sina.

U postu koji je naknadno uklonjen stajala je poruka: "Recite Šivon da me odblokira i recite EIlonu da mi dozvoli da vidim svog sina ili da ga molim da odgovori mom advokatu", napisala je Grajms nakon što je na istoj platformi Maskova nova partnerka, Šivon Zilis sa kojom ima blizance, objavila fotografiju njegove dece.

"Nikad do sad mi nije bilo dozvoljeno videti fotografiju ove dece, iako ova cela situacija razdire moju porodicu", dodala je u objavi Grajms.

Nedugo nakon toga ponovo se oglasila objavom da je stupila u kontakt s Maskovom novom partnerkom: "Napokon sam obavila dugi razgovor sa Šivon koji se predugo odgađao. Ovo nije njena krivica, molim vas ne budite ljuti na nju! Mnogo se poštujemo i uzbuđene smo da postanemo prijateljice i da naša deca odrastaju zajedno", napisala je Grajms nakon razgovora.

Inače, 35-godišnja Grajm, rođena kao Kler Elis Bušer, i 52-godišnji Mask zajedno su bili od 2018., a svoju nestabilnu vezu koju su nekoliko puta prekidali i obnavljali zvanično su završili 2022. godine. U te četiri godine dobili su troje dece, sina kojeg su nazvali X Æ A-Xii dobili su u maju 2020., a ćerku čije je ime Exa Dark Sideræl, a nadimak Y, dobili su preko surogat majke u decembru 2021. Za treće dete, sina kojem su dali ime Techno Mechanicus, nije poznato kad je i kako tačno došao na svet jer je informacija o njemu objavljena tek prošlog meseca u Maskovoj biografiji koju je napisao novinar Volter Isakson.

Bonus video:

01:04

Ilon Mask nakratko nije bio najbogatiji na svetu! STRUČNJAK ŠOKIRAO TVRDNJAMA: Oni nemaju moral, TI LJUDI SVE MERE NOVCEM!

(Espreso / Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.