OGROMNA TRAGEDIJA NA MORU: Trojica ribara stradala u SUDARU čamca i teretnog broda
Teretni brod, Foto: Printscreen/YouTube/Drone_013

jezivo

OGROMNA TRAGEDIJA NA MORU: Trojica ribara stradala u SUDARU čamca i teretnog broda

Sudar teretnog broda i ribarskog čamca odneo je tri života

Objavljeno:

Filipinski ribarski čamac udario je teretni brod u vodama spornog Južnog kineskog mora, usmrtivši trojicu filipinskih ribara, saopštila je danas filipinska obalska straža.

Ribarski čamac, F/B Dearin, bio je usidren na otvorenom moru kod severozapadnih Filipina kada ga je u ponedeljak pre zore udarilo plovilo u prolazu i prevrnulo ga, pri čemu su poginuli kapetan i dva člana posade, a tri člana posade su preživela nesreću, navodi se u saopštenju obalske straže, prenosi AP.

Tela trojice poginulih ribara trasportovana su do najbliže luke, navodi se u posebnom policijskom izveštaju i dodaje da nema naznaka da je smrtonosna nesreća povezana sa dugotrajnim teritorijalnim sporovima na ovom prometnom plovnom putu.

Čamac
Čamacfoto: Rina

Filipinski predsednik Ferdinand Markos mlađi izrazio je tugu zbog pogibije ribara i potvrdio da je u toku istraga koju sprovodi obalska straža.

„Uveravamo porodice žrtava i sve građane da ćemo uložiti napore da pozovemo na odgovornost one koji su odgovorni za ovaj tragični pomorski incident“, saopšteno je iz kabineta predsednika Markosa.

Bonus video:

01:03

TEŠKA NESREĆA NA ZEMUNSKOM KEJU: Muškarac ispao iz čamca, elisa motora ga ISKASAPILA!

(Espreso/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.