NJEN ŽIVOT JE PUN OBRTA, A VAŽI ZA NAJLEPŠU PRVU DAMU: Javnost joj NIJE DALA MIRA, a sada sve muči OVA MISTERIJA
Maria Džulijana Avada, Foto: EPA-EFE/MARINA GUILLEN

biografija

NJEN ŽIVOT JE PUN OBRTA, A VAŽI ZA NAJLEPŠU PRVU DAMU: Javnost joj NIJE DALA MIRA, a sada sve muči OVA MISTERIJA

Prva dama Argentina Maria Džulijana Avada jedna je od najlepših žena u vrhovima države, a njena biografija je neverovatna

Objavljeno: 19:07h

Maria Džulijana Avada je jedna od najupečatljivijih prvih dama današnjice, a njena misteriozna strana ostavljala je večito pitanje gde je nestala ova leptica?

Rođena 3. aprila 1974. godine u Argentini, Džulijana je odrastala uz oca Ibrahima Avade, imigranta iz Libana, i uz majku Elsu Ester, koja je poreklom iz Sirije.

Zbog nemira u matičnim zemljama, njeni roditelji su se preselili u Argentinu, gde se ova dama i rodila. Tokom detinjstva je više puta putovala sa svojom majkom u Evropu i Sjedinjene Države, uglavnom u Pariz, London i Njujork, tražeći najnovije modne komade i učeći o najnovijim modnim trendovima.

Maria Džulijana Avada
Maria Džulijana Avadafoto: EPA-EFE/MARISCAL

Nakon što je završila srednju školu u kojoj je fokus bio na engleskom jeziku, usavršila ga je u gradu Oksford u Engleskoj. U tom periodu je prešla u katoličku veroispovest, iako ima muslimansko poreklo.

Čim se vratila u Argentinu, aktivno se uključila u porodični biznis, tekstilnu kompaniju koju je njen otac osnovao.

Godine 1997. se ova lepotica udala za Gustava Kapela, od kojeg se razvodi samo godinu dana kasnije.

Nakon prvog "promašenog braka", započinje vezu sa belgijskim biznismenom Brunom Loranom Barbijeom, kojeg je upoznala u avionu. I pored toga što su živeli zajedno skoro deset godina, nikada se nisu venčali, ali su dobili ćerku po imenu Valentina.

Životni putevi doveli su je do poznanstva sa Maurisijem Makrijem, koji ju je osvojio 2009. godine. Već u novembru 2010. godine stupaju u bračne vode. Zajedno su dobili ćerkicu Antoniju.

Džulijana je od samog početka bila podrška i desna ruka svom suprugu. Tako, sa njenim rečima podrške u medijima, kao i na raznim konferecijama, ispratila je Maurisija na mesto predsednika Argentine 2015. godine, kako prenosi "Wikipedia.org".

Maria Džulijana Avada sa suprugom
Maria Džulijana Avada sa suprugomfoto: EPA-EFE/MARTIN ALIPAZ

Džulijana je i pre mandata bila interesantna medijima, najviše zbog njene prirodne i teško neprimetne lepote, kao i svedenog stila. Ali, od momenta kada je postala prva dama Argentine, njena kretnja pratili su fotografi iz sata u sat. Međutim, ova lepotica je često umela da nestane iz medija na neko vreme i da se vešto sakrija od kamera. Takve žmurke najčešće su prekinuta njenim fantastičnim izdanjima na sastancima sa raznim predsednicima i njihovim damama.

Mnogi su priznali da upravo Džulijanu smatraju jednom od najlepše obučenih prvih dama. Njeni svedeni stajlinzi su postali san svakog modnog magazina.

Nakon mandata ova misteriozna dama ponovo se povukla iz medija, prepustivši se uživanju sa mužem i decom u porodičnom životu. Sada je viđena samo na velikim događajima, gde ponovo mami uzdahe.

Suprug Džulijane Avade

Maurisio Makri rođen je 8. februar 1959. godine u Tandilu, Argentini.

Pored toga što je Džulijanin suprug, Makri je i argentinski političar, biznismen i građevinski inženjer.

Za predsednika Argentine izabran je 22. novembra 2015. godine.

Pored političke karijere i prelepe supruge, Makri je poznat i po tituli predsednika velikog fudbalskog kluba Boka juniors. U vreme kada je Makri bio na čelu kluba, Boja juniors je bila u punom sjaju, osvojivši više međunarodnih titula.

Bonus video:

01:21

Predsednik Crne Gore Jakov Milatović i prva dama Milena Milatović priredili su prijem povodom 13. jula – Dana državnosti Crne Gore

(Espreso/ Ona.rs/ Verica Arsić)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.