SVI OBNEVIDELI, ISPLIVALA SLIKA BAJDENOVE ŽENE BEZ BRUSHALTERA! Novoj prvoj dami Amerike se sve PROVIDI!(FOTO)
Džil..., Foto: Printscreen/Youtube

džil bajden

SVI OBNEVIDELI, ISPLIVALA SLIKA BAJDENOVE ŽENE BEZ BRUSHALTERA! Novoj prvoj dami Amerike se sve PROVIDI!(FOTO)

Džil je više puta na društvenim mrežama objavila njihove fotografije iz mladosti

Objavljeno: 12:03h

Džil Bajden (69) postala je prva dama SAD-a. Njen suprug Džo Bajden (78) izabran je za 46. američkog predsednika, a njihova ljubavna priča oduševila je ceo svet.

Džil je više puta na društvenim mrežama objavila njihove fotografije iz mladosti. Pratioce je posebno zaintrigirala crno-bela fotografija na kojoj pozira sama.

“Odrastajući, želela sam dve stvari: brak poput mojih roditelja – snažan, pun ljubavi i pun smeha – i karijeru. I jedno i drugo sam pronašla sa Džoom”, napisala je u opis objave.

Upoznali su se na dejtu na slepo 1975. koji je organizirao Džoov brat Frank. Džo je tada bio 33-godišnji senator, a 24-godišnja Džil Tejlor Džejkobs je završavala fakultet.

Oboje su već imali brakove iza sebe, Džo s Neilijom Hanter, a Džil se rastala na prvoj godini fakulteta.

“Završavala sam fakultet i izlazila sam s momcima u farmerkama i patikama. Kada je Džo ušao kroz vrata, videla sam da na sebi ima sportski sako i mokasine. Pomislila sam da nećemo završiti zajedno ni za milion godina. Bio je devet godina stariji od mene! Otišli smo u bioskop i stvarno smo kliknuli. Kada me otpratio kući, rukovao se sa mnom i poželeo mi laku noć. Otrčala sam gore i u 1 ujutro nazvala majku i rekla joj: ‘Napokon sam upoznala gospodina”, ispričala je Džil za Vog.

Par se venčao 1977. godine, nakon što ju je on pet puta zaprosio, i imaju ćerku Ešli (39).

Bonus video:

(Espreso.co.rs/24 hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.