PRESRELA JE NEPOZNATOG MOMKA NA ULICI I OD NJEGA ZATRAŽILA OVO: Ono što je on uradio ODUŠEVILO JE SVE
Momak i devojka, Foto: Printscreen/Tik Tok/karolinageits

zavođenje

PRESRELA JE NEPOZNATOG MOMKA NA ULICI I OD NJEGA ZATRAŽILA OVO: Ono što je on uradio ODUŠEVILO JE SVE

Devojka je na ulici presrela muškarca, on joj kupio cveće

Objavljeno:

Iako cveće nije nikakav luksuz niti nešto što je teško priuštiti devojci, mnoge od njih će vam priznati da se ne sećaju kada je njihov momak bio galantan i tako pažljiv pa im poklonio makar jedan cvet. Većina dama nažalost čeka 8. mart kako bi im jača polovina kroz kupovinu cveća ili nekog simboličnog poklona pokazala da ih voli.

Jedna devojka je odlučila da se našali na tu temu i da se sama uveri koliko su muškarci pažljivi i to svakodnevno. Njen izazov je bio u tome da na ulici presretne nasumično nekog momka i zatraži da joj kupi cveće, bez posebnog razloga.Tako tragajući naišla je na simpatičnog momka koji je u tom trenutku telefonirao. Bez obzira na to ona ga je zaustavila i upoznala se sa njim. Pošto su razmenili par reči i saznali jedno drugom ime, devojka je iznela napokon i svoj neobičan zahtev.

- Džejk, možeš li mi kupiti cveće- pitala ga je ona.

- Cveće? Zašto i gde- odgovorio je momak uz smešak.

- Ovde! Dodala je ona okrećući se ka cvećari. Samo mi kupi cveće da mi ulepšaš dan.

- Kupiću ti cveće ako mi daš broj telefona- uzvratio je momak a onda su počeli da se smeju.

Devojka je obećala da će mu dati broj ali je rekla da "prvo mora cveće". Momak je ušao u cvećaru, kupio buket i vrlo brzo izašao dodavši devojci ono što je tražila. Odmah nakon toga je izvadio telefon kako bi dobio "protivuslugu". Devojka je bez problema izdiktirala svoj broj, a onda ostavila momka otišavši srećna sa buketom u ruci.

Karolina Gejts kako se predstavlja na mreži je ovim snimkom zaintrigirala svoje pratioce koji su priznali kako čekaju nastavak priče.

U redu, čekamo apdejt, da li je zvao?

- Način na koji nije spustio slušalicu.

- Normalizujte ovo dame.

- Ona je samo postavila standarde za njegove buduću devojku.

- Želim njeno samopouzdanje- bili su neki od komentara.

Mnogi su se osvrnuli na Karolinino ponašanje primetivši kako je ona zaista ljupka i harizmatična u svom nastupu i rekavši kako na takav način svaka žena može da dobije apsolutno sve od muškarca.

Drugi su primetili kako su ovo dvoje mladih sasvim slučajno "uparili" i svoje autfite. Karolina nije objavila nastavak priče ali pratioci se nadaju da će uskoro jer je po njima ovo bio izuzetno zanimljiv početak jedne ljubavne priče.

Ova Njujorčanka radi zanimljive sadržaje poput anketa i eksperimenata na ulici tražeći nasumično novac od prolaznika, zatim muža zbog čega je privlačila veliku pažnju. Njene objave su nailazile i na pozitivne reakcije na društvenim mrežama zbog čega mnoge od njih broje milionske preglede.

Bonus video:

00:21

Gola devojka kod Bogoslovije

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.