BAHATO JE GURNUO KOLICA NA NJEN AUTO: Besna žena POLUDELA, a onda mu je pogledala u FACU, PA... (VIDEO)
Maskiran čovek, Foto: Printscreen/Tik Tok/beudoan17a

nesvakidašnja scena

BAHATO JE GURNUO KOLICA NA NJEN AUTO: Besna žena POLUDELA, a onda mu je pogledala u FACU, PA... (VIDEO)

Maskiran čovek bahato gurnuo kolica na ženin auto

Objavljeno:

Kupovina može da bude vrlo stresna posebno kad uletite u gužvu u supermarketu, nesuglasice sa drugim kupcima su česte posebno sa onim koji ne vode računa o kolicima i ostvaljuju ih na sve strane pa i na parkingu.

Ali, ono što se dogodilo jednoj ženi izazvalo je brojne polemike na internetu. Ona je završavala pakovanje onoga što je kupila kad je jedan bezobrazni kupac na parkingu, nakon što je prebacio robe u prtljažnik, kolica gurnuo direktno u nje automobil. Iznervirana žena izašla je iz automobila spremna da se razračuna sa bezobraznikom.

Besna je prišla muškarcu u drugom autu koji je bez pardona zatvorio prozor pred njenim nosem. Na licu je nosio zastrašujuću masku ali ona nije ustuknula.

- Izvinite, gospodine jeste li vi to upravo zatvorili prozor? Hej, udarili ste moj auto! Napravili ste štetu i povukli se, videla sam vas - rekla je odlučno žena.

Ona je pokušala da mu objasni da je auto dobila od supruga koji je u vojsci, a on je spustio prozor pokazujući da je i sam u uniformi.

Izgovarajući nepovezane stvari on je non stop je spuštao i podzao prozor ne želeći da pregovara. Iznervirana ovakvim ponašanjem žena mu je u jednom trenutku zapretila policijom i tužbom ali čini se da to nije mnogo uticalo na muškarca. Uznemirena žena je pokušala da ga urazumi kako bi prihvatio odgovornost međutim zastrašujući lik iza maske nije mnogo mario.

Uprkos žestokoj raspravi žena nije odustajala od toga da on izađe i auta, pogleda oštećenje na njenim kolima koje je napravio i nadohnadi joj štetu. U jednom trenutku on je izašao iz auta i počeo da skida košu kao da želi da se fizički obračuna s njom.

Šok je usledio kad je skinuo masku sa lica i žena je vrisnula od zaprepašćenja. Iza maske se krio njen suprug koji je zapravo želeo da je iznenadi i ona nije imala pojma da je on došao kući. nakon prvobitnog šoka ona ga je zagrlila i počela da ga ljubi ne verujući šta joj je priredio.

Korisnici mreže su odmah otišli u odeljak kako bi prokomentarisali situaciju koja ih je potpuno zbunila. Mnogi su posumnjali da je sve namešteno i da je to upravo njen suprug.

- Ona je bila previše strpljiva.

- Inače kamerman je nevidljiv.

@beudoan17a

He took off the mask and surprised his wife! ?

♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

- Odlična gluma.

- Šta ona kao ne prepoznaje glas svog muža.

- Ne znam da li bih mogla da stojim pored neko čiji lik ne vidim u potpunosti.

- Ona kao nije uočila kamermana - bili su neki od komentara.

@beudoan17a

He took off the mask and surprised his wife! ?

♬ Love You So - The King Khan & BBQ Show

Iako je scena bila dirljiva i simpatična mnogi su bračnom paru zamerili lošu glumi i nespremnost za ovo. Zamerili su im što muškarac makar nije bio u drugim kolima jer je vrlo izvesno da žena može prepoznati automobil svog supruga.

Ipak bilo je i onih koji su rekli da ljudi koji su u vojnici vole da porodici prirede iznenađenje i pojave se nenajavljeno na kućnom pragu, tako da ih ne čudi da je i ovo bilo jedno od takvih.

Bonus video:

01:59

DVE LINIJE ODBRANE U ZAŠTITI POTROŠAČA

(Espreso/Srećna Republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.