"BILA SAM DOBRA MAJKA, ALI...": Ubila svoje ĆERKE da bi se OSVETILA BIVŠEM MUŽU, od detalja mnogima PRIPALA MUKA
Veronika Jangblad sa jednom od ćerki, Foto: FAIRFAX COUNTY DISTRICT COURT

horor

"BILA SAM DOBRA MAJKA, ALI...": Ubila svoje ĆERKE da bi se OSVETILA BIVŠEM MUŽU, od detalja mnogima PRIPALA MUKA

Veronika Jangblad ubija je svoje dve ćerke 2018. godine zbog osvete, a sada joj je izrečena kazna od 78 godina zatvora

Objavljeno:

Majci iz Virdžinije izrečena je kazna od 78 godina zatvora, šest meseci nakon što je u martu osuđena za ubistvo svoje dvoje dece, navodno kako bi se osvetila bivšem mužu.

Veronika Jangblad (38) uhapšena je 2018. godine nakon što je upucala svoje dve ćerke, petogodišnju Bruklin Jangblad i Šeron Kastro (15). Pre nego što je umrla u bolnici tinejdžerka je uspela da pozove pomoć i kaže policiji da je majka pucala na nju, preneo je “Pipl”.

Porota je čula snimak Šeroninog poziva koji je, kako piše AP, bio toliko jeziv da su neki od njih zatražili psihološko savetovanje.

Američka policija
Američka policijafoto: Printscreen/Youtube/NBC Washington

Prema tužiocima, Veronika je policiji ispričala da je planirala da ubije svoju decu a potom i sebe, u znak osvete svom bivšem suprugu koji je trebao da preseli u Misuri sa mlađom ćerkicom sledećeg vikenda. U noći ubistva dala je ćerkama gumene bombone sa melatoninom i pucala na njih dok su ležale u krevetu, rekli su tužioci.

Potom je pozvala bivšeg muža i ostavila glasovnu poruku, navodeći da ga mrzi i priznajući ubistva.

- Bila sam dobra majka, ali nešto se dogodilo, ne znam kako da to objasnim… Nešto je eksplodiralo u mom umu – rekla je majka sudiji pre izricanja presude, preneo je “Pipl”.

Bonus video:

03:05

UBISTVO ILI ČIN SAMILOSTI? U Srbiji podeljena mišljenja po pitanju legalizacije eutanazije! Stručnjaci iznose KLJUČNE PROBLEME

(Espreso/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.