DETALJI MAFIJAŠKE LIKVIDACIJE U ATINI: Turci koji su izrešetani dobili ZLOKOBNU PORUKU
Grčka policija, Foto: EPA/SIMELA PANTZARTZI

ISTRAGA

DETALJI MAFIJAŠKE LIKVIDACIJE U ATINI: Turci koji su izrešetani dobili ZLOKOBNU PORUKU

Turci izrešetani u Grčkoj samo 10 minuta pre likvidacije dobili zlokobnu poruku

Objavljeno:

Da je pucnjava u Atini, u kojoj je ubijeno šestoro ljudi, bila dobro isplanirana mafijaška likvidacija pokazale su nove informacije iz istrage, prema kojima su žrtve samo 10 minuta pre nego što su izrešetane dobile zlokobnu poruku koja je nagovestila smrt, koja je ubrzo usledila.

Vaš položaj je otkriven, odmah napustite kuću, ubiće vas“, glasila je poruka koju su dobili ubijeni Turci.

Oni su odlučili da napuste kuću koju su iznajmili u Luci, ne znajući da će nekoliko kilometara dalje upasti u zasedu, piše Prototema.

Grčka policija sada ispituje da li je pošiljalac poruke bio 32-godišnji Turčin koji je uhapšen u ponedeljak na aerodromu „Elefterios Venizelos” dok se spremao da otputuje u Mitilini – sa kartom koja je bila izdata u Turskoj – sat nakon likvidacije šestorice u Luci. Prema pisanju turskih medija, 32-godišnjak se zove Sulejman D. i ima portugalski pasoš.

Kada je reč o ubijenim muškarcima, i oni su pripadnici kriminalnog miljea. Abdurahman Tekru (22) je imao dosije od 25 krivičnih dela i 16 naloga za hapšenje, 23-godišnji Burak Tahmaz 32 krivična dela i šest naloga za hapšenje, 24-godišnji Ozan Kan Tozlu 13 krivičnih dela i dva naloga za hapšenje, 31-godišnji Dorukhan Ersu Buiuktunc tri krivična dela i sedam naloga za hapšenje, 24-godišnji Omer Kanza šest krivičnih dela i dva naloga za hapšenje, dok je Bariš Čagri takođe imao kriminalni dosije u Tusrkoj.

Podsetimo, ubijeni su imali francuska dokumenta.

Petoro ljudi se nalazilo u automobilu nepoznate marke kada je došlo do pucnjave, dok je vozač bio ispred vozila. Auto je imao nemačke registarske tablice.

Tada su zasad nepoznati počinioci ušli u ulicu Arafinos u ovom elitnom naselju i iz svog automobila otvorili vatru na parkirano vozilo u kom su se nalazile žrtve.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Nova/Ksenija Stojiljkovic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.