POGLEDAJTE SNIMAK HAPŠENJA SUROVOG UBICE DANILA: "Noćna mora" završena posle dve nedelje (VIDEO)
Hapšenje Daila Kavankantea, Foto: Printscreen/Youtube/ LiveNOW from FOX

dolijao

POGLEDAJTE SNIMAK HAPŠENJA SUROVOG UBICE DANILA: "Noćna mora" završena posle dve nedelje (VIDEO)

Objavljen snimak hapšenja opasnog ubice Danila Kavankantea.

Objavljeno:

Lokalni zvaničnika u Pensilvaniji zahvalili su se organima za sprovođenje zakona - sa regionalnog, državnog i saveznog nivoa - što su "svim vremenskim uslovima, danju i noću" radili kako bi priveli kraju "noćnu moru koja je trajala dve nedelje“, te uhapsili opasnog odbeglog ubicu Danila Kavankantea, javlja BBC.

Zvaničnici iz okruga Čester u Pensilvaniji takođe se zahvaljuju javnosti na pomaganju organima za sprovođenje zakona tokom potrage.

U saopštenju se dodaje da su zatvorski zvaničnici u državi Čester "odmah izvršili promene" kako bi pojačali bezbednost u zatvoru, uključujući izmene u dvorištu za vežbanje u zatvoru, odakle je Kavankante pobegao na spektakularan način.

Objavljen je i snimak hapšenja opasnog begunca, na kom se vidi kako ga jake policijske snage privode vezanog lisicama, a potom, na ulazu u specijalno policijsko vozilo, mu seku duksericu i pantalone kako bi proverili da li slučajno krije neko oružje.

Na snimku se vidi da Kavankate ima povrede glave, odnosno da krvari.

Kako javlja CNN, dva policijska tima — jedan iz SWAT-a države Pensilvanije, a drugi iz taktičke jedinice granične patrole (BORTAC) — naišli su na odbeglog zatvorenika koji je ležao u visokoj travi, prema izvoru za sprovođenje zakona, i izgledalo je da spava na vrhu puške koju je ukrao.

Naredili su mu da se preda i on se povinovao, dodao je izvor.

Izvor je ranije rekao da je on uhvaćen nešto posle 8 sati ujutro lokalnom vremenu.

Kavalkante će biti u državnoj policiji Pensilvanije zadržan "neko vreme" i biće medicinski pregledan, pre nego što bude odveden u zatvor.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.