"BILI SMO U KREVETU 15 PUTA": Nastavnica ENGLESKOG imala ODNOSE sa TROJICOM UČENIKA, sa jednim IMA i BEBU! (FOTO)
Laura Vajthurst, Foto: FACEBOOK/PRINTSCREEN

ŠOK!

"BILI SMO U KREVETU 15 PUTA": Nastavnica ENGLESKOG imala ODNOSE sa TROJICOM UČENIKA, sa jednim IMA i BEBU! (FOTO)

Učiteljica Laura je bila nastavnica engleskog jezika u srednjoj školi u kojoj je vrebala učenike

Objavljeno:

Školski okrug Južne Kalifornije, gde je učiteljica Laura Vajthurst spavala sa učenicima kojima je predavala između 2007. i 2008. godine, mora da plati 2,2 miliona dolara žrtvi seksualnog zlostavljanja, piše Njujork post. Od hapšenja učiteljice 2013. godine, ukupan iznos tužbi koje su podnele žrtve zlostavljanja sada se popeo na 8,2 miliona dolara.

Poslednju tužbu podneo je učenik koji tvrdi da je imao samo 14 godina kada ga je učiteljica zavela. Ona je na sudu priznala da je imala seks sa njim oko 15 puta u učionici i njenoj kući. Laura je bila nastavnica engleskog jezika u srednjoj školi u kojoj je vrebala učenike. Sa jednim je čak dobila dete.

Laura Vajthurst
Laura Vajthurstfoto: FACEBOOK/PRINTSCREEN

Priznala je da je imala odnose sa trojicom učenika. Bila je u zatvoru šest meseci i završila je na spisku seksualnih prestupnika 2014. godine, iste godine kad je rodila dete učeniku kojeg je seksualno iskoristila.

Škola je još 2016. morala da plati šest miliona dolara učeniku s kojim je učiteljica ostala trudna. Tvrdio je da su u školi znali da je u vezi sa učiteljicom i da nisu ništa učinili.

Bonus video:

03:00

Otac izneo detalje nasilja učiteljice nad detetom

(Espreso/ Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.