11 OSOBA OPTUŽENO ZA MONSTRUOZNA DELA: Polno zlostavljali decu, ubijali pse i veštičarili, spisak optužbi je JEZIV!
Policija u Engleskoj, Foto: Profimedia/Ilustracija

horor!

11 OSOBA OPTUŽENO ZA MONSTRUOZNA DELA: Polno zlostavljali decu, ubijali pse i veštičarili, spisak optužbi je JEZIV!

Sedam muškaraca i četiri žene optuženi su za 32 krivična dela, uključujući prisiljavanje dece da učestvuju u seansama - koristeći tablu za prizivanje duhoca ili slično - da bi "prizivali duhove i demone"

Objavljeno:

Na sudu u Glazgovu, Velika Britanija, našlo se 11 osoba optuženih za učešće u lancu seksualnog zlostavljanja dece koji uključuje veštičarenje, pokušaj ubistva i ubistvo pasa, javlja "Sky News".

Žrtve su navodno bile primorane da gledaju i učestvuju u časovima koji su uključivali veštičarenje, uperene štapove i izgovaranje čini koje su ih navele da veruju da su se "pretvorili u životinje".

Takođe se tvrdi da su deca silovana u raznim prilikama, dok su članovi grupe "pljeskali, navijali i verbalno podsticali" napade, kao i da su ih snimali, kažu tužioci.

Petoro optuženih takođe se suočava s optužbom za pokušaj ubistva zbog zatvaranja deteta u orman.

Žrtva je navodno bila prisiljena da se ponaša kao pas, da jede pseću hranu, obešena je za odeću o ekser na zidu i gurnuta u mikrotalasnu pećnicu.

Svaki od optuženih je takođe optužen za zlostavljanje i ubistvo više pasa, uključujući prisiljavanje dvoje dece da izbodu životinje.

Ostale optužbe uključuju izazivanje dece da učestvuju u seksualnim aktivnostima, prisiljavanje deteta da bude kurir za drogu, posedovanje dijamorfina i kokaina i snabdevanje drogom klase A.

Navodni seksualni i neseksualni zločini - koji uključuju tri devojčice i dečaka - desili su se širom Glazgova između 2010. i 2020. godine.

Jan Ovens (45), Elejn Laneri (39), Lesli Viliams (41), Pol Brenan (41), Merijen Galager (38), Skot Forbs (50), Beri Votson (47), Mark Kar (50), Ričard Gačagan (45), Leona Leing (51) i Džon Klark (47) negiraju sve optužbe.

Morin Gudi, Stiven Mekhenri i Robert Braun se takođe pominju kao umešani u brojne optužbe, ali sudski dokumenti navodi da su oni preminuli.

Suđenje na Višem sudu u Glazgovu se nastavlja.

Bonus video:

02:41

ZA NJIMA TRAGA 50 POLICIJA SVETA! Rajko Nedić o zloglasnom narko kartelu iz regiona: Na putevima droge ima ih NA SVAKOM KORAKU!

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.