OVO JE STANJE NESREĆNIH MALIŠANA UHAPŠENE INFLUENSERKE: Mučila ih godinama, reči najstarije ćerke PROBADAJU SRCE
Rubi Frank, Foto: PrintScreen/ Instagram/ moms_of_truth

horor

OVO JE STANJE NESREĆNIH MALIŠANA UHAPŠENE INFLUENSERKE: Mučila ih godinama, reči najstarije ćerke PROBADAJU SRCE

Deca uhapšene američke influenserke u užasnom stanju, dvoje prebačeno u bolnicu

Objavljeno:

Molim vas, umirem od žeđi, imate li hrane i vode za mene, ljubazno je upitao dečak koji je usred dana pozvonio na vrata jedne porodice u američkom gradiću Ajvins u državi Juta.

Ispijen, neuhranjen, sa dubokim posekotinama po telu, posebno na zglobovima jer je očigledno bio vezan, šokirao je ženu koja mu je otvorila vrata. Dvanaestogodišnji dečak je sat ranije pobegao kroz prozor svoje kuće.

– Ima nas više – dodao je.

Komšije su odmah pozvale policiju, koja je ubrzo upala u dom njegove majke, Jutjub zvezde Rubi Frank, žene poznate po savetima o podizanju dece, i uhapsila njenu partnerku Džodi Nan Hildbrand. Obe su sada optužene po šest tačaka za zlostavljanje dece, ali ono što je još strašnije je da su policajci u kući pronašli još jednu 10-godišnju devojčicu koja je zajedno sa bratom prebačena u lokalnu bolnicu.

Jutjub zvezdi je do kraja istrage oduzeto ukupno četvoro dece i predato centrima za socijalni rad. Prema optužnici, Rubi i Džodi su psihički i fizički zlostavljale i izgladnjivale decu, a preti im ukupno deset godina zatvora i deset hiljada dolara kazne po svakoj tački optužnice.

Rubi Franke (41) postala je internet senzacija još 2015. godine nakon što je pokrenula kanal ‘8 putnika’ gde je delila savete o podizanju šestoro dece, a donedavno, pre nego što je kanal ugašen, pratilo ju je dva miliona ljudi.

S obzirom na to da se Rubi zalagala za brutalno strogo obrazovanje, njeni pratioci su počeli da je napadaju, a najsporniji je bio snimak na kojem je njen sin za kaznu morao da spava na vreći za pasulj umesto u krevetu šest meseci. Kada su fanovi počeli da šalju socijalnu službu na Rubinu adresu, ona je deaktivirala svoj hit kanal.

Jutjuberka iz pakla, kako je sada nazivaju američki mediji, zalagala se za oštre kazne jer „decu treba voditi ka istini“, a verovala je da će ih spartansko vaspitanje odvesti ka „mirnom i srećnom životu“.

Ovo nisu jedini problemi sa zakonom za Rubi Franke i njene partnerke Džodi. Potonja je, pak, bila na uslovnoj 18 meseci jer je, kao samoproglašena s*ksualna terapeutkinja, javno otkrivala probleme svojih klijenata na društvenim mrežama.

Pravda je konačno zadovoljena – objavila je Šari Franke, najstarija ćerka Rubi Franke, nakon hapšenja njene majke na mrežama.

Ona je dodala da su ona i njena braća godinama ubeđivali policiju i nadležne, ali im niko nije verovao.

Ubrzo su se javile sestre uhapšene.

– Veliki teret je skinut sa naših ramena, drago nam je što su naše nećake i nećaci na bezbednom – saopštila je sestra Boni Holejn.

Iza stravičnog slučaja ipak ostaju repovi. Nejasna je uloga Kevina Frankea, Rubinog supruga, koji je u početku učestvovao u kreiranju sadržaja za Jutjub.

Bonus video:

01:02

Krisa Nota optužile dve žene za seksualno zlostavljanje

(Espreso/ Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.