MAJKA DRŽALA SINA U KAVEZU ZA PSE! Stravičan slučaj zlostavljanja ŠOKIRAO javnost, iza svega stoji SADISTIČKI KULT?
Zlostavljanje dece, Foto: Profimedia

horor

MAJKA DRŽALA SINA U KAVEZU ZA PSE! Stravičan slučaj zlostavljanja ŠOKIRAO javnost, iza svega stoji SADISTIČKI KULT?

Dečaka je jesenas majka zlostavljala nedeljama u kući

Objavljeno:

Slučaj zlostavljanog dečaka (12) već mesecima potresa javnost Austrije, a pored majke (32) koja je zbog toga u pritvoru, uhapšena je još jedna osoba za koju se sumnja da pripada nekom sadističkom kultu.

Kako piše bečki Kurier, dečaka je jesenas majka zlostavljala nedeljama u kući u Valdfirtelu. Dečak je pronađen neuhranjen i hospitalizovan je u kritičnom stanju kada mu je konstatovana teška hipotermija. On se sada oporavlja i o njemu se stara otac.

Protiv majke (32) podneto je više prijava, rekao je portparol policije Donje Austrije Johan Baumšlager dodajući da se vodi istraga zbog pokušaja ubistva, mučenja ili zanemarivanja deteta.

Dečakovo zdravstveno stanje se poboljšalo, saopštila je policija. Policijska istraga je trenutno u toku i usmerena je na navodno užu okolinu porodice s majčine strane.

Ispituje se pripadnost sadističkom kultu

Zlostavljanje dece
Zlostavljanje decefoto: Profimedia, Ilustracija

Jutros je uhapšena još jedna ženska osoba (40) koja se takođe smatra osumnjičenom u osvom slučaju. Ona je takođe u istražnom zatvoru u Kremsu a protiv nje se vodi istraga zbog sadističkog kulta koji je osumnjičena majka navodno primenjivala protiv svog sina.

Istražitelji iz Državne kriminalističke policije Donje Austrije pronašli su ovu ženu na osnovu poruka u mobilnom telefonu majke. Prema istražiteljima, sadržaj poruka teško tereti obe žene. U ovom slučaju su u toku dalja istraživanja i evaluacije podataka. Obavljen je i pretres kuća.

Kako je Kronen cajtung objavio danas, moguća su nova hapšenja, a pominje se i postojanje neke vrste sadističkog klana.

Detalji zlostavljanja deteta

Majka je navodno sina često polivala hladnom vodom i držala otvorene prozore stana nekoliko sati dnevno dok je temperatura bila ispod nule. Radnica Centra za socijalni rad je krajem novembra obavestila hitne službe i tako spasila dečakov život.

Dete je navodno bilo u “akutnoj životnoj opasnosti”. Dečak je imao telesnu temperaturu od 26,8 stepeni i zbog toga je doslovno pao u komu. Najpre je prevezen u bolnicu u Valdfirtelu, a odatle na specijalnu kliniku u Beču. Nakon što je bolnica podnela žalbu, majka je uhapšena. Zdravstveno stanje deteta u međuvremenu se poboljšalo, saopštila je policija.

Slučaj je dospeo u javnost, međutim, tek kad je majka podnela žalbu zbog pritvaranja. Vrhovni sud je tu tužbu odbacio krajem maja uz obrazloženje u kojem se navode dramatične okolnosti u kojima je dete bilo primoravano da živi.

Kako se tvrdi, optužena je sinu nanela “fizičke i psihičke muke udarajući ga pesnicama a povrede mu nije ni lečila". Dečak je takođe imao hematome. A kako mediji prenose, spavao je u boksu za pse, bio je izgladnjivan te je polivan vodom na niskim temperaturama.

Osim toga, majka je 12-godišnjeg sina vezivala, zapušila bi mu usta i satima ga više puta zatvarala u boks za pse kako "ne bi mogao da pobegne", pišu austrijski mediji.

Majka se trenutno nalazi u pritvoru a biće podvrgnuta psihijatrijskom veštačenju. Sumnja se na "ozbiljan psihički poremećaj" koji se dovodi u vezu s “očito prisutnom sadističkom sklonošću". Odluka o optužnici očekuje se do kraja leta, rekli su iz policije.

Bonus video:

03:11

SEKTE HARAJU SVETOM! Pastuović: Svaka je sekta satanistička samo nazivi drugačiji OVA UMETNICA JE PRIPADNICA MRAČNE ORGANIZACIJE?!

(Espreso/ Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.