STOMATOLOG UBIO SUPRUGU, ANĐELI U PROTEINSKE ŠEJKOVE SIPAO OTROV: Njegova gugl pretraga LEDI KRV, ovo je JEZIVO
Injekcija, Foto: EPA/SEBASTIEN NOGIER

HOROR

STOMATOLOG UBIO SUPRUGU, ANĐELI U PROTEINSKE ŠEJKOVE SIPAO OTROV: Njegova gugl pretraga LEDI KRV, ovo je JEZIVO

Anđela, majka šestoro dece koja je bila u braku sa svojim suprugom 23 godine, umrla je od trovanja cijanidom i tetrahidrozolinom

Objavljeno:

Stomatolog iz Kolorada optužen je da je ubio svoju ženu tako što je u njene proteinske šejkove ubacivao otrov, a u utorak će se pred sudom izjasniti o optužbi za ubistvo prvog stepena.

Policija je rekla da je Džejms Kreg, koji je započeo aferu pre smrti svoje supruge, 18. marta na internetu tražio odgovore na pitanja kao što su – „Može li da se arsen otkrije na autopsiji“ i „Šta učiniti da ubistvo izgleda kao srčani udar“

Sledećih dana Kregova supruga Anđela na internetu je pronašla simptome koje je imala, uključujući vrtoglavicu, drhtanje i hladne usne, rekao je okružni tužilac Džon Kelner.

Anđela, majka šestoro dece koja je bila u braku sa svojim suprugom 23 godine, umrla je od trovanja cijanidom i tetrahidrozolinom.

Na preliminarnom saslušanju Džejmsovi advokati su tvrdili da nema direktih dokaza da je Kreg ubacio otrov u šejkove svoje žene i optužili su glavnog detektiva za pristranost prema Kregu.

Kreg je takođe kasnije optužen i za petljanje s dokazima, ali detalji o toj optužbi nisu otkriveni.

Džejms Kreg
Džejms Kregfoto: Aurora Police Departmen

Advokati obrane sugerisali su na to da je Kreg, koji je prethodno pokušao samoubistvo, tražio na internetu načine da se ubije. Glavni istražitelj slučaja Bobi Olson priznao je na preliminarnom saslušanju da testiranjem nisu pronađeni nikakvi znakovi cijanida ili arsena u obe boce koje su korišćene za šejkove.

Istražitelji tvrde da je Kreg, koji je pripremao proteinske šejkove za svoju ženu, 6. marta pokušao u napitak da ubaci arsen. Nakon što je preživela, Kreg je naručio hitnu isporuku kalijevog cijanida, za koju je dobavljaču rekao da je potreban za operaciju, prenosi Dnevnik.hr.

Istraga protiv Krega je započela nakon što je njegov partner iz stomatološke ordinacije spomenuo medicinskoj sestri da je Kreg naručio kalijev cijanid iako im nije bio potreban za posao.

Policija tvrdi da se Kreg viđao s drugom ženom dok je njegova žena bila na lečenju u bolnici, ali ta žena je rekla da nije bila u vezi s njim.

Bonus video:

05:50

PLANIRAO JE UBISTVO JER MU SE SVE TALOŽILO! Petričković o jezivom trosturkom ubici iz Gradačca: INICIJALNA KAPISLA JE PRORADILA

(Espreso/ Dnevnik.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.