OVO JE ZGODNI VETERINAR KOJI ŽENAMA ODUZIMA DAH: Sve se pitaju samo JEDNO, a BOLI GLAVA kako IZGLEDA (FOTO)
Dr Evan Antin, Foto: Printscreen/Instagram/DR.EVANANTIN

uuf!

OVO JE ZGODNI VETERINAR KOJI ŽENAMA ODUZIMA DAH: Sve se pitaju samo JEDNO, a BOLI GLAVA kako IZGLEDA (FOTO)

Kako izgleda veterinar koji je zbog svog zanosnog izgleda dobio epitet "najzgodniji"?

Objavljeno:

Dr Evan Antin je veterinar koji ljubav prema životinjama gaji od detinjstva. Obišao je sve kontinente kako bi brinuo o njima, a zanosni izgled mu je doneo dodatnu slavu. Postao je svetski poznat, žene su ga proglasile najzogdnijim, a američki magazin mu je dodelio titulu "The Sexiest Beast Charmer".

Doktor Antin ima 38 godina, poreklom je iz Amerike, a koliko je posvećen životinjama, možete da vidite i u njegovoj televizijskoj emisiji "Animal Planet Evan Goes Wild".

Ljubav i briga o životnjama donela mu je brojne avanture koje je preneo na papir, a koje možete da pročitate u knjizi "World Wild Vet".

Ono što je posebno interesantno, to je da veterinar vešto krije privatni život. Dok se svi pitaju da li je singl ili nije, dr Antin objavljuje sadržaj kojim prikazuje kako odlazi u džunglu punu zmija otrovnica. Na Instagramu ga prati više od milion ljudi, od kojih većinu čine žene koje mu redovno ostavljaju brojne komplimente.

Trenutak aktuelnosti mu je pomogao da ostvari cilj i ostvari nove poslovne poduhvate. Kad ne brine o životinjama, dr Evan Antin radi kao model i lični trener.

Ovo su samo neki od komentara koje mu žene ostavljaju: "Nema ništa lepše od muškarca koji brine o drugima", "Prelep", "Najlepši veterinar ikada", "Otkij nam jednom da li si zauzet!"... Pogledajte kako dr Antin izgleda:

1 / 5 Foto: Printscreen/Instagram/DR.EVANANTIN

Bonus video:

00:49

Veterinar Dragutin Smoljanović otkrio zašto psi napadaju

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.