OVAJ MOMAK JE IMAO PET PLASTIČNIH OPERACIJA NA LICU U ISTO VREME: Hteo da postane Barbi, a sada izgleda KAO ŠREK!
Levi Džed Marfi, Foto: Printscreen/Tik Tok/levijedmurphy

unakazio se

OVAJ MOMAK JE IMAO PET PLASTIČNIH OPERACIJA NA LICU U ISTO VREME: Hteo da postane Barbi, a sada izgleda KAO ŠREK!

Levi Džed Marfi je od 19. godine imao više od 15 intervencija na licu, ali se ne zaustavlja na tom broju

Objavljeno:

Levi Džed Marfi ima tek 26 godina, a za njim je oko 15 plastičnih operacija lica. Na svoju prvu operaciju odlučio se kada mu je bilo 19 godina, a od tada do danas smatra se da je potrošio oko 60.000 evra na različite intervencije. Samo neke od stvari koje je uradio su operacija nosa, uklanjanje bukalnog masnog tkiva (tkiva između obraza i jagodica), liposukcija vrata, sređivanje usana i još mnogo toga.

- Moje lice mi brzo dosadi, a zahvaljujući plastičnoj hirurgiji mogu neprestano da menjam svoj izgled. Znam da mnogi osuđuju moje poteze, kao i to što snimke postavljam na društvene mreže, ali to je zato što želim da pomognem svima onima koji se odluče na isto - objasnio je Levi, a o tome je pisao i San.

Marfi je nedavno u Turskoj zakazao čak pet operacija koje su obavljene u isto vreme. U pitanju je kompletno podizanje lica (fejslifting), liposukcija vrata i uklanjanje ožiljaka. Ovaj momak se iz ordinacije pred zakazanu seriju operacija oprostio sa obožavaocima kojih na TikToku broji blizu 6 miliona. Međutim, rezultat posle intrervenicija nije bio zadovoljavajući, što je navelo ovog momka da posumnja u ispravnost svojih odluka.

- Ovo sam ja posle 5 plastičnih operacija koje sam imao u isto vreme u Turskoj. Samo sam želeo da ličim na Barbi, a završio sam kao Šrek! Toliko sam natečen da sam neprepoznatljiv. Komplikacije su uništile polovinu mog lica i zapitao sam se zašto mi je sve to trebalo? Ipak, kad malo bolje razmislim sve je to šou biznis! - napisao je Levi pored fotografija i snimaka koje je podelio na TikToku.

On je objasnio pratiocima da je očekivao da ima podlive i brojne modrice koje su propratne pojave posle ovolikog broja intervencija na licu, ipak jednoj stvari se nije nadao.

Bonus video:

02:17

PLAŠIM SE PLASTIČNIH OPERACIJA, AKO MI SECNU NERV IMA DA SE ISKRIVIM! Pevačica: Glupo je da se pravim kao da imam 20 GODINA

(Espreso/Srećna republika)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.