PROŠLE KROZ CRVENO AUDIJEM PA SE ZAGLAVILE IZMEĐU BRANIKA! Usnimljen ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR u Banjaluci (VIDEO)
Devojke s audijem, Foto: Printscreen/Facebook(Željeznice Republike Srpske A.D. Doboj (zvanični profil)

jezivo

PROŠLE KROZ CRVENO AUDIJEM PA SE ZAGLAVILE IZMEĐU BRANIKA! Usnimljen ZASTRAŠUJUĆI PRIZOR u Banjaluci (VIDEO)

Banjalučankama voz prošao tik ispred auta

Objavljeno:

Na putnom prelazu Incel 1 u Banjaluci vozač je ne poštujući svetlosnu i drumsku signalizaciju automobilom ušao u prostor između polubranika i pruge uprkos svetlosnom signalu koji je najavljivao prolazak voza. Sve se ovo desilo pre nekoliko dana u kasnim večernjim satima i sve su snimile kamere Željeznica Republike Srpske, pišu "Nezavisne".

U jednom momentu se vidi da iz vozila sa mesta suvozač izlazi žena koja kroz otvoreni prozor priča sa vozačem. U narednom momentu iz vozila izlazi i vozač, druga žena, i njih dvoje pričaju. Kada je naišao teretni voz one su sele u vozilo i sačekale da kompozicija prođe, a potom su nastavile svoj put.

"Ovim potezom vozač je ugrozio ličnu bezbednost, kao i bezbednost odvijanja drumskog i železničkog saobraćaja", navode iz Željeznica RS.

Podsetimo, 6. augusta ove godine dva automobila pokušala su da pređu pružni prelaz u naselju Vrbanja i to u trenutku kada je rampa bila spuštena. Oni su jedan za drugim stigli do pružnog prelaza, kada su se praktično našli između spuštenog polubranika i pruge uprkos svetlosnom signalu koji je najavljivao prolazak voza.

Iz Željeznica RS navode da je "iluzorno govoriti da su svi putni prelazi obezbeđeni u skladu sa zakonskim propisima i da Željeznice RS u skladu sa zakonskom regulativom kontinuirano rade na povećanju bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, ako ne postoji ni minimum svesti o odgovornosti kod svih učesnika u saobraćaju, kao i o opasnostima i posledicama neodgovornog ponašanja učesnika u saobraćaju".

Dodaju da im jedino ostaje da ponovo upozoravaju na obavezu poštovanja saobraćajnih propisa, ukazujući na potrebu odgovornog ponašanja svih učesnika u saobraćaju, čime bi se eliminisale nezgode i udesi na putnim prelazima, koji u svakom slučaju proizvode tragične i nesagledive posledice.

Bonus video:

00:16

VOZ PROLAZI, RAMPA PODIGNUTA! Ovako izgleda pružni prelaz u Vrčinu

(Espreso / Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.