PACIJENT U KOLIMA HITNE POMOĆI STRADAO U NESREĆI KOD BANJALUKE: Ima povređenih, među njima i medicinska sestra
Hitna pomoć, Foto: RINA

UŽAS

PACIJENT U KOLIMA HITNE POMOĆI STRADAO U NESREĆI KOD BANJALUKE: Ima povređenih, među njima i medicinska sestra

Stravična nesreća na brzoj cesti Banjaluka - Laktaši

Objavljeno:

Kako se nezvanično saznaje, pacijent koji se nalazio u sanitetskom vozilu je stradao u saobraćajnoj nesreći koja se danas dogodila na brzoj cesti Banjaluka-Laktaši, rekla je načelnica Urgentnog centra na UKC Srpske Slavica Zeljković.

U saobraćajnoj nesreći, nezvanično saznajemo, na licu mesta stradao je pacijent koji se nalazio u sanitetskom vozilu – ističe Zeljkovićeva, piše RTRS, prenosi Srpskainfo.

Ona je navela da su u toj saobraćajnoj nesreći povređene tri osobe koje su prevezene na UKC Srpske, a među njima je vozač i medicinska sestra iz sanitetskog vozila iz Opšte bolnice Gradiška.

– Sestra je lakše povređena, ali ostaje na posmatranju, dok je vozač saniteta svestan sa povredom kuka i biće hirurški zbrinut u toku danu. Nakon tog zahvata se očekuje prijem na traumatologiju – dodaje Zeljkovićeva.

Kako kaže, treća osoba, koja je učestvovala u saobraćajnoj nesreći, odnosno vozač drugog vozila je najteže povređen.

– Došao je sa poremećajem stanja svesti, sa znacima šoka, reanimacija je odmah započeta, trenutno je na respiratoru, ali sve prognoze o njegovom stanju su preuranjene – kaže Zeljkovićeva.

Hitna pomoć
foto: Nemanja Nikolić

Kako nezvanično saznajemo, medicinska sestra koja je lakše povređena, saopštila je da je pacijent koji se nalazio u sanitetskom vozilu stradao na licu mesta.

Bonus video:

00:58

OD POČETKA GODINE DOGODILO SE 20.000 SAOBRAĆAJNIH NESREĆA Stević: Naravno da su kazne ogromne za BEZOBZIRNE VOZAČE!

(Espreso/ RTRS)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.