"OČEKUJTE NAS": Društvenim mrežama kruži snimak grupe Vagner koja najavljuje OSVETU zbog SMRTI Prigožina! (VIDEO)
Vagner grupa, Foto: Printscreen/Twitter/Anton Gerashchenko

užas

"OČEKUJTE NAS": Društvenim mrežama kruži snimak grupe Vagner koja najavljuje OSVETU zbog SMRTI Prigožina! (VIDEO)

Rosaviacija je objavila imena svih putnika u avionu

Objavljeno:

Nakon što je potvrđeno da je šef Vagnera Jevgenij Prigožin bio na spisku putnika aviona koji se srušio u okolini Moskve u kojem su poginuli svi putnici, oglasili su se na društvenim mrežama pripadnici njegove grupe.

Na snimku koji se pojavio najavljuju osvetu zbog smrti Prigožina.

„Mnogi pričaju o tome što će Vagner raditi u ovoj situaciji. Reći ćemo samo jedno – krećemo. Očekujte nas“, ističnu na vide snimku koji se masovno deli.

Podsetimo, Ministarstvo za vanredne situacije Rusije saopštilo je u sredu veče da se u blizini sela Kuženkino u Tverskoj oblasti srušio privatni avion „Embraer Legacy“, koji je leteo iz Moskve za Sankt Peterburg. U avionu je bilo 10 ljudi, uključujući tri člana posade i svi su poginuli. Vođa ruske plaćeničke vojske VagnerJevgenij Prigožin i njen komandant Dmitrij Utkin bili su na spisku putnika.

Rosaviacija je objavila imena svih putnika u avionu. To su Jevgenij Prigožin, Sergej Propustin, Evgenij Makarjan, Aleksandar Totmin, Valerij Čekalov, Dmitrij Utkin, Nikolaj Matusejev, prenosi Izvestija. Među članovima posade su Aleksej Levšin, komandant, Rustam Karimov, kopilot i Kristina Raspopova, stjuardesa.

04:53

VAGNER JE VEĆA OPASNOST ZA RUSE OD UKRAJINSKE VOJSKE! Vojni ekspert objasnio na koji način vagnerovci diskredituju rusku snage

(Espreso/Nova S)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.