OVO JE POSLEDNJE PRIGOŽINOVO POJAVLJIVANJE: Samo PRE DVA DANA se OGLASIO i poslao MOĆNU PORUKU!
Foto: EPA/Sergei Ilnitsky, AP Photo Vadim Ghirda AP, Wikipedia

DETALJI

OVO JE POSLEDNJE PRIGOŽINOVO POJAVLJIVANJE: Samo PRE DVA DANA se OGLASIO i poslao MOĆNU PORUKU!

Poslednje pojavljivanje Prigožina zabeleženo je pre dva dana kada se pojavio u novom videu, a nagađalo se da se javio iz Afrike

Objavljeno: 20:09h

Avion Jevgenija Prigožona šefa ruske privatne plaćeničke vojske Vagner grupe srušio se u blizini sela Kuženkino u Tverskoj oblasti.

Prema podacima Hitne pomoći Rusije, u avionu je bilo 10 ljudi, uključujući 3 člana posade i svi su poginuli."

Poslednje pojavljivanje Prigožina zabeleženo je pre dva dana kada se pojavio u novom videu, a nagađalo se da se javio iz Afrike.

Jevgenij Prigožin
foto: Kommersant Photo Agency / ddp USA / Profimedia

„Mi činimo Rusiju još većom, na svim kontinentima. Pravda i sreća za afričke narode. Noćna mora za ISIS, Al Kaidu i druge bandite“, rekao je on i poručio da je temperatura vazduha gde se nalazi 50 stepeni Celzijusa.

Video-poruku je objavljena na Telegram kanalu Razgruške Vagner, koja se smatra bliskom grupi plaćenika, piše Ukrajinska pravda.

Potom je rekao da Vagner regrutuje ljude i da će "ispuniti zadatke koji su postavljeni." Uz video je objavljen broj telefona za one koji se žele pridružiti grupi.

Bonus video:

00:53

VAGNER SRUŠIO ŠEST HELIKOPTERA I JEDAN AVION Stručnjaci analiziraju: Prigožin doveo u pitanje celu zvaničnu verziju rata

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.