IZGLEDALE SU "OBIČNO" PA SU OTIŠLE POD NOŽ: Imale su BRDA OPERACIJA, jedna je BAŠ BIZARNA, tiče se INTIMNOG DELA...
Doli i Dejzi Simpson, Foto: PrintScreen/ YouTube/ This Morning

transformacija

IZGLEDALE SU "OBIČNO" PA SU OTIŠLE POD NOŽ: Imale su BRDA OPERACIJA, jedna je BAŠ BIZARNA, tiče se INTIMNOG DELA...

Bliznakinje koje žele Barbi izgled uradile su pregršt operacija i ispričale svoje iskustvo

Objavljeno:

Doli i Dejzi Simpson (26) iz Engleske potpuno su neprepoznatljive nakon estetskih operacija koje su napravile kako bi izgledale kao Barbi. Prema Doli, njih dve su uvek bile izuzetno nesigurne oko svog izgleda dok su odrastale.

“Uvek smo volele izgled svetloplavih devojaka, s neverojatnim tenom i velikim grudima, koje su izgledale poput lutki, i od tada smo težile tako izgledati. Volele smo se igrati s Barbikama i Bratz lutkama kao deca, a onda smo se ugledale na Plejboj zečice u 2000-ima,” rekla je.

Čim su napunile 18, Doli Dejzi počele su stavljati filere i prvi put su otišle pod nož 2020. godine. Od tada su njih dve operisale nos, grudi te su napravile i brazilsko podizanje zadnjice (BBL).

Sestre su imale opsežan popis kozmetičkih zahvata, uključujući punjenje usana, brade, obraza, čeljusti, nosa i zadnjice. Bliznakinje su takođe priznale da su se podvrgnule istim estetskim zahvatima kako bi i dalje izgledale slično.

Prošle su godine Doli i Dejzi otišle u Tursku na još kozmetičkih tretmana. Doli je rezervisala termin za odlazak pod nož za BBL s liposukcijom, dok je Dejzi otišla na labioplastiku kako bi imala 'dizajnersku vaginu'. Međutim, nakon operacije, Doli još uvek nije u potpunosti zadovoljna rezultatima i planira imati još jedan BBL.

"Nisam baš dobila rezultate koje sam tražila, međutim, to je dug proces jer morate dobiti na težini kako biste imali dovoljno masti za prenos", rekla je.

“Pre nego što smo išta napravile, izgledale smo "obično". Nismo se osećale tako ženstveno i činilo nam se da naš izgled ne odgovara našim osobinama ili stilovima. Puno nam je draže izgledati kao Barbi.

Barbika, stil kome teže
Barbika, stil kome težefoto: Profimedia

Sestre su od tada pokrenule OnlyFans, gde su im obožavatelji dali nadimak 'Double D'. Svaki mesec zarade neverovatnih 10.000 funti i taj novac koriste za svoje operacije.

Gostujući u emisiji "This Morning", Dejzi je objasnila da je uzbuđena na dan svojih operacija.

“Sad sam jako uzbuđena zbog operacije i čak mi se sviđa oporavak i buđenje s mišlju: 'Vau, uspela sam', rekla je.

Plastičnu hirurgiju i kozmetičke zahvate vidim kao brigu o zdravlju – isplati se potrošiti taj novac na sebe jer je vaša sreća najvažnija”, zaključila je.

Bonus video:

02:17

PLAŠIM SE PLASTIČNIH OPERACIJA, AKO MI SECNU NERV IMA DA SE ISKRIVIM! Pevačica: Glupo je da se pravim kao da imam 20 GODINA

(Espreso/ Net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.