OVO JE POHOTNA UČITELJICA KOJA JE ZAVELA UČENIKA (15): Majka troje dece imala odnose sa maloletnikom
Kendis Barber, Foto: Steve Parsons / PA Images / Profimedia

UŽAS

OVO JE POHOTNA UČITELJICA KOJA JE ZAVELA UČENIKA (15): Majka troje dece imala odnose sa maloletnikom

Deni sada ima novu partnerku, Šarlot

Objavljeno:

Deni Barber još uvek ne može da se oporavi od činjenice da je njegova 37-godišnja supruga Kendis, inače učiteljica, imala polni odnos sa 15-godišnjim tinejdžerom. "Imala je tako lepu auru. Bila je ljubazna. Da ste je sreli, pomislili biste: 'Nema šanse'. Ja sam muškarac. Dovoljno je loše da vam kažu da je vaša žena spavala sa nekim drugim, ali da je to dete... To potpuno šokira, pomislite odmah gde ste pogrešili", započinje svoju ispovest Deni.

Kendis Barber proglašena je krivom 2021. godine za seksualni odnos sa maloletnim učenikom nakon što ga je zavela seksualnim porukama.

Ova majka tri dečaka bila je u braku sa Denijem pet godina. Kada je osuđena na šest godina zatvora, Deni je na društvenim mrežama objavio fotografiju ispod koje je napisao da svoju suprugu voli svim srcem. Ipak, par se razveo.

„Dok se nađeš u toj poziciji, ne znaš šta ćeš da radiš. Tvrdila je da je nevina. Voleo sam je i verovao sam joj. Imala je troje dece iz dve prethodne veze. Nisam bio njihov tata, ali sam bio oženjen njihovom mamom, tako da nisam bio spreman da dozvolim da ih odvoje“, kaže Deni, koji ima dvoje tinejdžera.

Međutim, nisu bili zajedno otkako je ona otišla u zatvor i nije je video skoro godinu dana.

Deni sada ima novu partnerku, Šarlot, koju je upoznao prošlog juna i sa kojom čeka bebu. Ona radi u zdravstvu i u svemu mu je podrška.

„Kada sam odveo decu da posete Kendis u zatvoru, bila je nasmejana, vesela i srećna. Sedeo sam tamo i pomislio kako je ovo pogrešno. Nasmejani ste i srećni na mestu na kojem ne bismo trebali da budemo. Bio sam na antidepresivima i pilulama za spavanje, jer nisam mogao da se isključim. Nisam mogao da razumem šta se dešava. Spavao sam u proseku dva sata noću. Bilo mi je teško“, priča Deni.

Kendis bi rekla da je ona ta koja pati, jer je bila u zatvoru, ali Deni naglašava da je on u stvari u zatvoru i da treba da shvati da je bio oženjen učiteljicom koja je spavala sa 15-godišnjim učenikom.

Prema njegovim rečima, tada je počeo Kendis da gleda drugim očima.

1 / 4 Foto: Printscreen/Facebook

„Počeo sam da je izbegavam. Nazvala bi, ali ja se ne bih javljao. Nisam želeo da komuniciram sa njom. Još uvek sam pokušavao da verujem da je nevina. Naš seksualni život je bio… nije bilo razloga da mislim da ima potrebu da ide negde drugde. Nisam sumnjao da nešto nije u redu sve do dana kada je policija došla u našu kuću“, rekao je Deni.

Tog martovskog dana 2019. godine, spremao se da ode na posao kada su policajci u 6.30 ujutru zvonili na vrata njihove porodične kuće.

„Deca su bila u krevetu. Ušao sam u kuhinju. Rekli su da ne mogu da mi kažu za šta je (Kendis) optužena. Policajac je nešto napisao na papiru koji mi je dao. Ne mogu da se setim šta je tačno pisalo. Šta god da je bilo napisano, znao sam da ima veze sa decom. Bio sam šokiran. Bled kao duh. Zubi su mi cvokotali. Nisam mogao da pričam. To (seksualno zlostavljanje dece) nije nešto sa čime biste ikada želeli da imate veze“, rekao je on.

Policija je pretresla kuću, izvadila telefone i kompjutere.

Jedino što je pitao bilo je da li je to sve istina.

Deni je upoznao Kendis u septembru 2015. godine na sajtu za upoznavanje.

Venčali su se posle godinu dana, u avgustu 2016. godine.

Tri meseca nakon venčanja, napustili su svoju kuću u južnom Londonu da bi bili blizu Kendisine majke, Don.

Nakon što je izbio skandal, nedelju dana pre početka suđenja, u septembru 2020, par je slavio godišnjicu braka – izašli su na večeru u turski restoran i Kendis je rekla da je sigurna da će biti dobro, jer je nevina.

Suđenje je trajalo dve nedelje, tokom kojih je Deni svedočio i bio primoran da čuje ponižavajuće detalje SMS poruka svoje žene, uključujući i onu u kojoj je pisalo: „Imaš veći pe*is od mog muža“.

Afera njegove žene počela je ubrzo nakon što se par vratio sa porodičnog odmora na Kipru i nakon što je Kendis izgubila bebu.

Tinejdžer sa kojime je Kendis imala odnose je tvrdio da mu je ona rekla da je trudna sa njegovim detetom, a ne sa detetom njenog muža.

Ipak, porota nije mogla da donese presudu po optužbama za izazivanje ili podsticanje deteta mlađeg od 16 godina na seksualni čin.

Ponovljeno suđenje zakazano je za januar kada je proglašena krivom da je maloletnog dečaka odvela na njivu i imala polni odnos sa njim.

„Bio sam emotivno iscrpljen i uplašen za nju jer sam znao šta treba da se desi sledećeg dana. Napravio sam špagete bolonjeze i došao je moj zet. Ona (Kendis) se istuširala, a zatim je razgovarala sa decom i otišla u krevet. Mislio sam da će biti budna celu noć, ali je spavala. Ja sam bio u nekom polusnu. Sećam se da sam je gledao i razmišljao: ‘Sutra uveče ćeš biti u zatvorskoj ćeliji daleko od ovog luksuza — bračnog kreveta sa sopstvenim kupatilom. Sutra će biti potpuno drugačije. Kada ću te videti opet'“, priča Deni.

Mesec dana kasnije umro je Denijev očuh i prvo što je pomislio je koliko mu je, u tim tužnim trenucima, potrebna supruga, tada je i počeo da razgovara sa Šarlot.

„Kada je Kendis to saznala, rekla je da sam joj slomio srce i da sam uništio brak. Rekao sam: ‘Ja sam ga uništio? Ti si u zatvoru, a ne ja. Podnela je zahtev za razvod. Oboje smo to želeli. Želeo sam da sve nestane“, kaže on.

Kendis je počela da provodi vikende kod kuće, privremeo je bila puštena iz zatvora. To je proces koji je osmišljen kako bi pomogao u ponovnoj integraciji zatvorenika pre nego što izađu iz zatvora.

Radi kao čuvar na gradilištu i očekuje da će biti puštena početkom sledeće godine, nakon što odsluži polovinu kazne.

Bonus video:

04:03

Da li će pedofilija biti implementirana kao seksualno opredeljenje?

(Espreso / Nova)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.