KATARINA SE PRIJAVILA DA RADI KAO HOSTESA NA BRODU, A ONDA SU USLEDILA PITANJA ŠEFA: "Šamarčinu bih mu opalila"
Jahta, Foto: Profimedia

posao na jahti

KATARINA SE PRIJAVILA DA RADI KAO HOSTESA NA BRODU, A ONDA SU USLEDILA PITANJA ŠEFA: "Šamarčinu bih mu opalila"

A njen stav dele i ostale koje su se složile kako bi najbolje bilo napraviti crnu listu skipera s ovakvim dokazima u prilogu

Objavljeno: 21:11h

Na jednoj Fesjbuk grupi osvanula je objava koja je u, najmanju ruku, mnoge šokirala region. Prema pisanju regionalnih portala, Katarina N. prijavila se za posao hostese na brodu, a pitanja koja joj je poslodavac postavio izazvala su burne reakcije.

Katarina N, koja radi na brodu kao hostesa, objavila je fotografije razgovora kojeg je vodila s jednim skiperom.

- Pozdrav, videla sam da zapošljavaš hostese. Otkazana mi je sledeća nedelja u poslednji čas. Pa ako znaš ili čuješ nešto...

Na to on je pita sledeće: - Pozdrav. Godine? Visina? Propocije?

Izgleda da čovek ima toliko posla da ne može da napiše nijednu smislenu upitnu rečenicu, ali sve je jasno, piše Slobodna Dalmacija.

- Koliko imaš godina, koliko si visoka, i tvoje proporcije tela?

Uz to, tvrdi Katarina, ne ustručava se ni da pita za nekoliko njenih fotografija uz objašnjenje da gosti žele zgodnu hostesu. Takva je, kaže ovaj profesionalni poslodavac, procedura.

"Pa nije tražila posao u skladištu"

Muška populacija nije se ustručavala da stane u odbranu ovog poslodavca objašnjavajući kako je logično da traži ove podatke.

- Pa hostese se i biraju po izgledu, ja još nisam video hostesu s recimo 160cm visine i 120kg - napisao je V. P. i dodaje: - Dobro se zna kakav je posao hostese, i uvek se gledao izgled, nije tražila posao u skladištu.

"Ja bih mu takvu šamarčinu opalila"

Katarina je skrenula pažnju u još jednoj grupi koja okuplja sve pripadnice lepšeg pola koje se bave poslovima na moru, a one su se zaprepastile ovakvim pristupom.

- Mene uvek ovakvi likovi navode na propitivanje međuljudskih odnosa generalno i kako jednostavno neki ljudi kao da žive u nekom svom svemiru. (Srednjovekovnom svemiru.)

Uz niz ljutitih emotikona, G. piše:

- Ja bih mu takvu šamarčinu opalila da mu ne bi palo napamet više takvu glupost izvaliti. E, baš me ražestilo ovo!

A njen stav dele i ostale koje su se složile kako bi najbolje bilo napraviti crnu listu skipera s ovakvim dokazima u prilogu. Možda će ih ova crna lista navesti da se ponašaju s poštovanjem prema svojim zaposlenima, bez obzira o kojem je polu reč.

Bonus video:

00:04

MORE, JAHTA I ŠAMPANJAC: Ćerka Mileta Kitića napunila 23, a evo kako SLAVI! Elena sva u MREŽI! (VIDEO)

(Espreso/Kurir/Slobodna Dalmacija)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.