GASTERBAJTERSKA SVADBA KOJU NE SMEMO ZABORAVITI: Sve PRŠTI od LUKSUZA, a kad čujete muziku SVE JE JASNO (VIDEO)
Gastarbajterska svadba, Foto: PrintScreen/ YouTube/ Alex

ovo ne smete zaboraviti

GASTERBAJTERSKA SVADBA KOJU NE SMEMO ZABORAVITI: Sve PRŠTI od LUKSUZA, a kad čujete muziku SVE JE JASNO (VIDEO)

Gastarbajterska svadba snimljena je u Beču još pre šest godina ali o njoj se i dalje priča

Objavljeno:

Sve se šljaštelo od luksuza i zlata kada se gastarbajterski par, Eva i Lukas, zaklinjao na večnu ljubav. Slavlje je trajalo puna četiri dana, a bogati bakšiši i više hiljada evra na mladinoj haljini nisu izostali.

Gastarbajterske kao i vlaške svadbe i proslave nadaleko su čuvene po raskoši i bogatstvu, ali ovakvu definitivno još niste videli!

Takva jedna snimljena je u Beču još pre šest godina ali o njoj se i dalje priča! Kiša para, mlada obučena u evre, sve šljašti od zlata, a na svadbenoj trpezi ukrašeno i pečeno prase?!

Reč je o snimku s Jutjuba od čak 2,2 miliona pregleda na kojem se vidi i da je muzika dobro prošla - na violinu nije zakačeno ništa manje od sto evra.

Velelepno slavlje koje je trajalo čak četiri dana odigralo se pre oko šest godina, a na snimku se vidi da mladenici nisu žalili para ni na organizaciju, ali ni da počaste one koji su zabavljali goste.

Tokom cele manifestacije mladenci Lukas i Eva promenili su nekoliko odevnih kombinacija. Samo venčanica je koštala 180.000 evra uz komplet nakita od zlata plus burme vredne 10.000 evra. Posebnu pažnju privuklo je kada se Eva pojavila u crvenoj halji okićenoj novčanicama od 500 i 100 evra.

Slavlje je, kažu, trajalo četiri dana a par je za svadbu imao više odevnih kombinacija sa detaljima od pravog zlata.

Bonus video:

00:13

Matora venčanje

(Espreso/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.