MLADA ODJEDNOM SKINULA VENČANICU I OBUKLA ŠORTS SA PODVEZICOM NA NOZI, PA NAPRAVILA HAOS: Gosti zgroženi (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok/mandolincarbo

HIT HITOVA

MLADA ODJEDNOM SKINULA VENČANICU I OBUKLA ŠORTS SA PODVEZICOM NA NOZI, PA NAPRAVILA HAOS: Gosti zgroženi (VIDEO)

Nakon što je posle svih ceremonija skinula venčanicu i obukla kratak šorts s podvezicom na nozi

Objavljeno:

Jedna mlada je želela da iznenadi svog mladoženju vrućim plesom pred zvanicama, a nije mogla ni da zamisli da će snimak njenog performansa postati viralan i da će izazvati lavinu osuđujućih reakcija.

TikTokom kruži snimak s jedne svadbe koji je pregledan blizu 600 hiljada puta, a glavni akteri su mladoženja i mlada, koja je želela da iznenadi svog izabranika, a uspela je da izazove zgražavanje javnosti.

Nakon što je posle svih ceremonija skinula venčanicu i obukla kratak šorts s podvezicom na nozi, mlada je počela da izvodi vrući ples, dok su zvanice nemo posmatrale njen performans.

Na početku su svi podigli mobilne telefone i počeli da snimaju, ali kada su videli kuda njen ples vodi, ipak su odustali. Mnogi su imali utisak da je mlada otišla predaleko. Mandolin Karbo je snimak podelila na TikTok-u pod nazivom "Ples iznenađenja za mladoženju".

Mlada je skinula venčanicu i raspustila kosu, a za ples je nosila bele patike, šorts i top koji je otkrivao beli donji veš sa podvezicom na nozi. Igrala je uz "Crazy in love", pesmu koju izvodi Bijonse. Mladoženja ju je sve posmatrao, a pri kraju plesa joj je skinuo podvezicu sa noge pre nego što su se poljubili.

"Osećao sam se neprijatno zbog nje", "Imam transfer blama". "Osećam se kao da gledam takmičenje sa talentima u srednjoj školi", "Ovde su porodica i prijatelji, to je ples za medeni mesec", "Meni je neprijatno da gledam", neki su od komentara, a bilo je i onih koji su istakli da je "venčanje njeno i da može da radi šta hoće".

Bonus video:

00:10

Svadba Đanijevog sina

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.